Ακατέργαστη σκόνη αναβολικό στεροειδές Androstanolone Stanolone CAS 521-18-6 Prohormone

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: GSP
Πιστοποίηση: GMP , ISO 9001:2008
Αριθμό μοντέλου: Stanolone
Ποσότητα παραγγελίας min: 10g
Τιμή: Contact Us
Συσκευασία λεπτομέρειες: Μυστικότητα και διακριτική συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μεταφορά τράπεζας - Bitcoin - Western Union - MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100 KG/Month
όνομα προϊόντων: Stanolone Άλλο όνομα: Androstanolone
Εμφάνιση: Άσπρη σκόνη Temp αποθήκευσης: Ελεγχόμενη ουσία, ψυκτήρας -20°C
MF: C19H30O2 MW: 290.44
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το giantsteroidsource@protonmail.com Whatsapp: +86-13657291547
Wickr: sinosource
Υψηλό φως:

μάζα που χτίζει prohormones

,

ακατέργαστη σκόνη στεροειδών

Εφαρμογές Stanolone:

Η δίυδρο-τεστοστερόνη (DHT), ή 5α-dihydrotestosterone (5α-DHT), επίσης γνωστό ως 5α-androstan-17β-ol-3-ένα, είναι ένα ενδογενείς στεροειδές και μια ορμόνη φύλων ανδρόγυνων. Το ενζυμικό 5α-reductase καταλύει το σχηματισμό DHT από την τεστοστερόνη σε ορισμένους ιστούς συμπεριλαμβανομένου του προστατικού αδένα, των δημιουργικών κύστεων, epididymides, του δέρματος, των θυλακίων τρίχας, του συκωτιού, και του εγκεφάλου. Αυτό το ένζυμο μεσολαβεί τη μείωση του διπλού δεσμού c4-5 της τεστοστερόνης. Σχετικά με την τεστοστερόνη, DHT είναι αρκετά πιό ισχυρό ως αγωνιστή του δέκτη ανδρόγυνων (AR).

Αντίθετα από την τεστοστερόνη και διάφορο συνθετικό AAS, DHT δεν μπορεί να αρωματιστεί, και για το λόγο αυτό, δεν θέτει κανέναν κίνδυνο estrogenic παρενεργειών όπως το gynecomastia σε οποιαδήποτε δόση. Επιπλέον, DHT δεν μπορεί να μεταβολιστεί από το 5α-reductase (όπως 5α-μειώνεται ήδη), και για το λόγο αυτό, δεν ενδυναμώνεται στους αποκαλούμενους αρρενογόνους ιστούς όπως το δέρμα, τα θυλάκια τρίχας, και τον προστατικό αδένα. Αυτό παρέχει σε εξωγενές DHT μια μεγαλύτερη αναλογία των αναβολικών έως αρρενογόνων αποτελεσμάτων έναντι της τεστοστερόνης, και DHT μπορεί να είναι λιγότερο επιρρεπές σε παράγοντας ορισμένες δέρμα και τρίχα-σχετικές παρενέργειες όπως την ακμή, το ελαιούχο δέρμα, το seborrhea, το hirsutism (υπερβολική του προσώπου/αύξηση τρίχας σωμάτων), και αρρενογόνο alopecia (απώλεια τρίχας σχεδίων), καθώς επίσης και την προστατική διεύρυνση (που μπορούν να οδηγήσουν στην καλοκάγαθη prostatic υπερπλασία) και ένας αυξανόμενος κίνδυνος προστατικού καρκίνου.

Για μια γρήγορη συγκέντρωση της δύναμης και της μάζας μυών Androstanolone είναι σημαντικό λίγη. Το Androstanolone ήταν το αγαπημένο στεροειδές ανταγωνισμού του αθλητή δεδομένου ότι βοήθησε να λάβει έναν σκληρότερο μυ μέσω μιας χαμηλότερης περιεκτικότητας σε λίπος με την αύξηση του επιπέδου ανδρόγυνων χωρίς αρωμάτισμα. Οι πολυάριθμοι αθλητές χρησιμοποίησαν Androstanolone κατά τη διάρκεια των workouts για τη νάρκωση των δοκιμασμένων πρωταθλημάτων δεδομένου ότι η ουσία παραμένει στο σώμα για μόνο έναν λίγος χρόνο και η αξία τεστοστερόνης/epitestosterone δεν επηρεάζεται. Ένα άλλο θετικό χαρακτηριστικό είναι ότι η εκχύσιμη έκδοση δεν είναι τοξική ουσία συκωτιού.

 
 
COA:
Περιγραφή Άσπρη ή σχεδόν άσπρη κρυστάλλινη σκόνη
Πρότυπα παρ. Επιχειρηματικά πρότυπα
Αποτελέσματα των δοκιμών ανάλυσης
Δοκιμές Πρότυπα ανάλυσης Αποτελέσματα
Σημείο τήξης 176~181ºC 176.8~181ºC
Συγκεκριμένη περιστροφή +25°~ +31° +25.7°
Απώλεια στην ξήρανση ≤0.5% 0,39%
Δοκιμή ≥97% 99.1%
Συμπέρασμα Να είστε προσαρμόζεται με στα επιχειρηματικά πρότυπα

 
Χρήση:


Το Stanolone μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χρόνια σπαταλώντας πάθηση, την οστεοπόρωση, τις βαριάς μορφής μολύνσεις και τις πληγές που προκαλούνται από την αρνητική ισορροπία αζώτου εγκαυμάτων.
Το Stanolone μπορεί να προωθήσει τα πρόωρα παιδιά και την αύξηση των ανώριμων παιδιών και ούτω καθεξής. Το Stanolone μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία σπασίματος, υπερχοληστερολεμία, μετά τον τοκετό αδυναμία

Η χρήση για τη χρόνια σπαταλώντας πάθηση, την οστεοπόρωση, τη σοβαρό μόλυνση και το τραύμα, το έγκαυμα, κ.λπ. που προκαλούνται από την αρνητική ισορροπία αζώτου, προωθεί την αύξηση των πρόωρων νηπίων και ανώριμος, κ.λπ. Το σπάσιμο δεν είναι εύκολο να θεραπευθεί, η υπερχοληστερολεμία και η μετά τον τοκετό κατάθλιψη μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν.

 

 

Ακατέργαστη σκόνη αναβολικό στεροειδές Androstanolone Stanolone CAS 521-18-6 Prohormone 0

 

 

 

Οποιεσδήποτε ανάγκες, παρακαλώ μας έρχονται σε επαφή με

Whatsapp: +86-13657291547

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το giantsteroidsource@protonmail.com

Στοιχεία επικοινωνίας
sales

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615827096298

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547