Ασφαλής κύκλος δόσης Finasteride συμπληρωμάτων οιστρογόνου Proscar για το αρσενικό CAS 98319-26-7

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GSP
Πιστοποίηση: GMP , ISO 9001:2008
Αριθμό μοντέλου: CAS: 98319-26-7
Ποσότητα παραγγελίας min: 10G
Τιμή: Contact Us
Συσκευασία λεπτομέρειες: Μυστικότητα και διακριτική συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: εντός προθεσμίας 7 εργάσιμων ημερών
Όροι πληρωμής: Μεταφορά τράπεζας - Bitcoin - Western Union - MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5000kg/month
CAS: 98319-26-7 Συνώνυμα: Proscar
MF: C23H36N2O2 MW: 372.54
temp αποθήκευσης: Κατάστημα RT εμφάνιση: Άσπρο στερεό
Υψηλό φως:

αντι προϊόντα οιστρογόνου

,

αντι φάρμακα οιστρογόνου

Όνομα προϊόντων: Finasteride

Λεπτομέρειες προϊόντων:

Όνομα προϊόντων: finasteride
Συνώνυμα: proscar
CAS: 98319-26-7
Τύπος: C23H36N2O2
MW: 372.5441
Πυκνότητα: 1.066g/cm3
Σημείο βρασμού: 576.61 ° Γ 760 mmHg
Σημείο ανάφλεξης: 177,448 ° Γ
Υδροδιαλυτός: αδιάλυτος
Πίεση ατμού: 0mmHg σε 25 ° Γ
Ιδιότητες:
Υδροδιαλυτός αδιάλυτος
Χρήσεις:
Τα άτομα χρησιμοποίησαν για να μεταχειριστούν τους όρους όπως η καλοκάγαθα prostatic υπερπλασία και alopecia
Εμφάνιση: άσπρη σκόνη κρυστάλλου
Δοκιμή: 99.68%

 

 

 

Περιγραφή Finasteride:

 

Το Finasteride χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί αρσενικό αρσενικό alopecia (αρρενογόνο alopecia). Η προφορική χρήση θα μειώσει τα επίπεδα DHT συνολικά, τα οποία μπορούν να έχουν επιπτώσεις στην κατάρτιση και τη σεξουαλική συμπεριφορά.

Χρησιμοποιείται επίσης σε σχέση με με το doxazosin για τη θεραπεία της καλοκάγαθης prostatic υπερπλασίας (BPH). ] Finasteride είναι ένας προφορικός ενεργός τύπος ΙΙ τεστοστερόνης άλφα reductase 5 ανασταλτικός παράγοντας που εμποδίζει τη μετατροπή της τεστοστερόνης στο dihydrotestosterone (DHT).

Τοπικά (το ίδιο στο κρανίο), έχει μια ορισμένη επίδραση στη μείωση της περαιτέρω απώλειας τρίχας. Συνδυασμένος με Nizoral και το spironolactone (το γούστο είναι πολύ κακό), μπορεί πραγματικά να αντιστραφεί συγκρατημένα.

Επεξεργασία των urethral προβλημάτων που προκαλούνται από τον αυξανόμενο προστάτη (καλοκάγαθη prostatic υπερπλασία [BPH])). Χρησιμοποιείται επίσης για να μειώσει τον κίνδυνο χειρουργικής επεξεργασίας BPH. Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε με ένα άλλο φάρμακο (doxazosin) για να μειώσει τον κίνδυνο επιδείνωσης BPH. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για άλλους όρους που ο γιατρός σας έχει καθορίσει.

Το Finasteride είναι ένας στεροειδής reductase ανασταλτικός παράγοντας. Λειτουργεί με τη μείωση του ποσού dihydrotestosterone (DHT) στο σώμα. Αυτό κάνει προστατικό το μικρότερο, ο οποίος βοηθά να ανακουφίσει τα προβλήματα ούρων.

Το Propecia (finasteride) χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί την αρσενική φαλάκρα σχεδίων (αρρενογόνο alopecia) στα άτομα. Η προφορική χρήση εν τούτοις θα μειώσει τα επίπεδα DHT systemically, τα οποία μπορούν να έχουν επιπτώσεις στην κίνηση κατάρτισης και φύλων.

Χρησιμοποιείται επίσης σε σχέση με με το doxazosin στη θεραπεία της καλοκάγαθης prostatic υπερπλασίας (BPH).] Finasteride είναι ένας προφορικά ενεργός τύπος ΙΙ τεστοστερόνης άλφα reductase 5 ανασταλτικός παράγοντας, εμποδίζοντας το ένζυμο που μετατρέπει την τεστοστερόνη στο dihydrotestosterone (DHT).

Το Topically (το ίδιο στο κρανίο) αυτό είναι κάποιας επίδρασης στην ελαχιστοποίηση της περαιτέρω απώλειας τρίχας. Σε σχέση με με Nizoral και το spironolactone (που μυρίζει φοβερό, από τον τρόπο) μπορεί πραγματικά να αντιστρέψει την απώλεια συγκρατημένα.

Για τη χρήση στους κύκλους με την τεστοστερόνη, δεν σκέφτομαι ότι είναι κακό καθόλου. Το ένα απλά δεν θέλει λιγότερο DHT από κανονικό. Δεδομένου ότι το ποσό τεστοστερόνης στο σύστημα αυξάνεται, το ποσό finasteride έπρεπε να τηρήσει τα επίπεδα χαμηλά τις κανονικές αυξήσεις. Θεωρώ 5 mg/ime'ra λογικά στο γραμμάριο ανά επίπεδο εβδομάδας, και αναλογικά λιγότεροι στις χαμηλότερες δόσεις της τεστοστερόνης.

 

 

Εφαρμογές Finasteride:


1). Καλοκάγαθη prostatic υπερπλασία
Οι παθολόγοι χρησιμοποιούν το finasteride για τη θεραπεία της καλοκάγαθης prostatic υπερπλασίας (BPH), ανεπίσημα γνωστή ως διευρυμένος προστάτης. Η FDAapproved δόση είναι 5 mg μια φορά την ημέρα. Έξι μήνες ή περισσότεροι της επεξεργασίας με το finasteride μπορούν να απαιτηθούν για να καθορίσουν τα θεραπευτικά αποτελέσματα της επεξεργασίας. Εάν το φάρμακο διακόπτεται, οποιαδήποτε θεραπευτικά οφέλη αντιστρέφουν περίπου μέσα σε 6 έως 8 μήνες. Το Finasteride μπορεί να βελτιώσει τα συμπτώματα που συνδέονται με BPH όπως η ούρηση δυσκολίας, σηκωμένος κατά τη διάρκεια της νύχτας να ουρήσει, του δισταγμού στην έναρξη του urination, και της μειωμένης ουρικής ροής.
2). Αρσενική φαλάκρα σχεδίων
Το Finasteride χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί την αρσενική απώλεια τρίχας σχεδίων (androgenetic alopecia) στα άτομα μόνο. Η επεξεργασία παρέχει για 30% τη βελτίωση στην απώλεια τρίχας μετά από έξι μήνες της επεξεργασίας, και η αποτελεσματικότητα εμμένει μόνο εφ' όσον λαμβάνεται το φάρμακο.

3). Αποθήκευση και διάθεση αυτού του φαρμάκου
Κρατήστε αυτό το φάρμακο στο εμπορευματοκιβώτιο που ήρθε σε, κλειστός στενά, και από την προσιτότητα των παιδιών. Το αποθηκεύστε στη θερμοκρασία δωματίου και μακρυά από την υπερβολική θερμότητα και την υγρασία (όχι στο λουτρό). Ρίξτε μακριά οποιοδήποτε φάρμακο που είναι ξεπερασμένο ή πια χρειασμένο.

 

Το Finasteride χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει την καλοκάγαθη prostatic υπερπλασία, και το finasteride μπορεί να βελτιώσει τα συμπτώματα που συνδέονται με BPH, όπως η δυσουρία.

Είναι γνωστό ότι το finasteride μπορεί να έχει επιπτώσεις στη δωρεά αίματος, και οι πιθανοί χορηγοί είναι συνήθως περιορισμένοι τουλάχιστον έναν μήνα μετά από το πιό πρόσφατο φάρμακό τους

Το Propecia χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί αρσενικό αρσενικό alopecia (αρρενογόνο alopecia). Χρησιμοποιείται επίσης σε σχέση με με το doxazosin για τη θεραπεία της καλοκάγαθης prostatic υπερπλασίας (BPH). ] Finasteride είναι ένας προφορικός ενεργός τύπος ΙΙ τεστοστερόνης άλφα reductase 5 ανασταλτικός παράγοντας που εμποδίζει τη μετατροπή της τεστοστερόνης στο dihydrotestosterone (DHT).

Το Propecia χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί αρσενικό αρσενικό alopecia (αρρενογόνο alopecia). Τοπικά (το ίδιο στο κρανίο), έχει μια ορισμένη επίδραση στη μείωση της περαιτέρω απώλειας τρίχας. Συνδυασμένος με Nizoral και το spironolactone (το γούστο είναι πολύ κακό), μπορεί πραγματικά να αντιστραφεί συγκρατημένα.

 

 

COA:

 

Στοιχεία δοκιμής Προδιαγραφή Αποτελέσματα της δοκιμής
Περιγραφή Άσπρη ή off-white κρυστάλλινη σκόνη Off-white κρυστάλλινη σκόνη
Συγκεκριμένη περιστροφή -56°~-60° -58.2°
Προσδιορισμός IR Αντιστοιχίες με τα πρότυπα εργασίας Συμμορφώνεται
HPLC
Διαλυτότητα Ελεύθερα διαλυτή ουσία στο χλωροφόρμιο και στο οινόπνευμα Πολύ ελαφρώς διαλυτός στο νερό Προσαρμοστείτε
Βαριά μέταλλα ≤10ppm <10ppm
Νερό ≤0.3% 0,22%
Υπόλειμμα στην ανάφλεξη ≤0.1% 0,05%
Σχετικό υλικό Μέγιστο impurities≤0.5% 0,36%
Σύνολο impurities≤1.0% 0,52%
Δοκιμή 98.5~101.0% 99.68%
Συμπέρασμα

Η προδιαγραφή προσαρμόζεται με σε USP29

 

 

 

Ασφαλής κύκλος δόσης Finasteride συμπληρωμάτων οιστρογόνου Proscar για το αρσενικό CAS 98319-26-7 0

 

Finasteride χρησιμοποιώντας τους τρόπους:

 

Finasteride χρήσης σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού. Έλεγχος εάν η ετικέτα στο φάρμακο έχει μια ακριβή περιγραφή δόσεων.

Το Finasteride μπορεί να παρέχει τα πρόσθετα υπομονετικά φυλλάδια. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για αυτές τις πληροφορίες, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με το φαρμακοποιό σας.

Με ή χωρίς τρόφιμα που παίρνουν το finasteride.

Ακόμα κι αν αισθάνεστε καλοί, συνεχίστε να παίρνετε το finasteride. Μην χάστε οποιαδήποτε δόση.

Πάρτε το finasteride συγχρόνως κάθε μέρα μπορεί να σας βοηθήσει να θυμηθείτε.

Εάν χάνετε τη δόση του finasteride, πηδήστε τη λειμμένες δόση και την επιστροφή στη στερεότυπη θεραπευτική αγωγή χορήγησης της δόσης σας. Μην πάρτε 2 δόσεις τη φορά.

Ρωτήστε το παροχέα υπηρεσιών υγείας σας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις για το πώς να χρησιμοποιήσει το finasteride.

 

 

Δόση Finasteride για το αρσενικό και το θηλυκό:

 

Η τυποποιημένη δόση του finasteride στην επεξεργασία αρσενικό alopecia είναι 1 mg ανά ημέρα. Αυτό παρουσιάζει τα αποτελέσματα των περισσότερων ατόμων με την απώλεια τρίχας. Η επεξεργασία της θηλυκού φαλάκρας ή του hirsutism απαιτεί συνήθως μια τυποποιημένη δόση. Αυτό είναι συνήθως μεταξύ 1,25 mg ανά ημέρα και 2,5 mg της ταμπλέτας ανά ημέρα.

Όταν χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί την επέκταση prostaglandin, η δόση είναι πολύ μεγαλύτερη. Αυτά είναι συνήθως ταμπλέτες 5 mg ανά ημέρα. Εάν χρειάζεστε την επεξεργασία του διευρυμένου προστάτη και την επεξεργασία της απώλειας τρίχας, αυτό θα είναι η δόση. Σε αυτήν την περίπτωση, εκτός αν ο γιατρός σας σας λέει, όχι περισσότερο από 5 mg ανά ημέρα.

Αυτές οι δόσεις είναι τυποποιημένες δόσεις, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως εναλλακτική λύση της ιατρικής παροχής συμβουλών. Όχι ο καθένας αποκρίνεται στα φάρμακα με τον ίδιο τρόπο, και μπορεί να απαιτήσει τις μικρότερες ή ισχυρότερες δόσεις. Για να λάβετε τη σωστή δόση του finasteride για το σώμα σας και τον όρο σας, πρέπει να επιδιώξετε τις ιατρικές συμβουλές.

 

 

Επίδραση Finasteride:

 

(1) καλοκάγαθη prostatic υπερπλασία
Οι γιατροί χρησιμοποιούν το finasteride για να μεταχειριστούν BPH, ανεπίσημα γνωστό ως διευρυμένος προστάτης. Το Finasteride μπορεί να βελτιώσει τα συμπτώματα που συνδέονται με BPH, όπως η δυσουρία, σηκώνεται τη νύχτα, ουρεί, ουρεί άρχισε να διστάζει να μειώσει την ουρική ροή.

 

(2) αρσενική φαλάκρα τύπων
Το Finasteride χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί την αρσενική αρσενική απώλεια τρίχας (αρρενογόνο alopecia). Η επεξεργασία 6 μήνες μετά από την επεξεργασία μπορεί να μειώσει την απώλεια τρίχας βελτίωσης 30%, εφ' όσον θα συνεχιστεί το φάρμακο, η επίδραση.

 

(3) μη-κολλημένη χρήση
Το Finasteride χρησιμοποιείται μερικές φορές στο αρσενικό στη θηλυκή θεραπεία αντικατάστασης ορμονών τραβεστί λόγω των antiandrogenic ιδιοτήτων του σε σχέση με με τις μορφές ανδρόγυνων. Εντούτοις, για το σκοπό αυτό, πολύ λίγες μελέτες του finasteride, στοιχεία αποτελεσματικότητας είναι περιορισμένες.

 

 

ADWANTAGE ΜΑΣ:


1, υψηλός - ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:
1) Πρότυπα: U.S πρότυπα
2) Και το Purity≥99.8%
3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορούμε να παρέχουμε σε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα την τιμή εργοστασίων.


2, γρήγορα και ασφαλής παράδοση
1) Το δέμα μπορεί να σταλεί μέσα σε 8 ώρες μετά από την πληρωμή. Αριθμός καταδίωξης διαθέσιμος
2) Εξασφαλίστε και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφορών για την επιλογή σας.
3) Ποσοστό ≥99.8% περασμάτων τελωνείου
4)Παρέχουμε την πολιτική επαν-σκαφών.
5) Έχουμε την αποθήκη εμπορευμάτων στην Αυστραλία, Καναδάς και Αγγλία, έχουμε το απόθεμα μεγάλων ποσών στην αποθήκη εμπορευμάτων, μπορούμε να στείλουμε σε σας άμεσα από την ξένη αποθήκη εμπορευμάτων μας!


3, έχουμε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.
1) Η επαγγελματική υπηρεσία και η πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθανθούν άνετα, το επαρκές απόθεμα και η γρήγορη παράδοση συναντούν την επιθυμία τους.
2) Η απαίτηση των πελατών συνεδρίασης είναι η ευθύνη μας.
3) Υψηλός - ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, πρώτης τάξεως κέρδος υπηρεσιών η εμπιστοσύνη και έπαινος από τους πελάτες.

 

 

Στεροειδής σκόνη ορμονών:

 

Σειρά τεστοστερόνης Σειρά Methenolone
Όνομα προϊόντων CAS.No Όνομα προϊόντων CAS.No
Τεστοστερόνη Enanthate 315-37-7 Methenolone Enanthate 303-42-4
Τεστοστερόνη 58-22-0 Οξικό άλας Methenolone 434-05-9
Οξικό άλας τεστοστερόνης 1045-69-8 Προφορικά στεροειδή
Propionate τεστοστερόνης 57-85-2 Όνομα προϊόντων CAS.No
Τεστοστερόνη Cypionate 58-20-8 Oxymetholone (Anadrol) 434-07-1
Τεστοστερόνη Phenylpropionate 1255-49-8 Oxandrolone (Anavar, Oxandrin) 53-39-4
Τεστοστερόνη Isocaproate 15262-86-9 Stanozolol (winstrol) 10418-03-8
Τεστοστερόνη Decanoate 5721-91-5 Methandienone (Dianabol) 72-63-9
Τεστοστερόνη Undecanoate 5949-44-0 SARMS
Sustanon 250   Όνομα προϊόντων CAS.No
Σειρά Nandrolone Cardarine (GW-501516) 317318-70-0
Όνομα προϊόντων CAS.No Andarine (S4) 401900-40-1
Nandrolone 434-22-0 Ligandrol (lgd-4033) 1165910-22-4
Nandrolone Decanoate 360-70-3 Ibutamoren (MK-677) 159752-10-0
Nandrolone phenylpropionate 62-90-8 RAD140 118237-47-0
Σειρά Trenbolone SR9009 1379686-30-2
Όνομα προϊόντων CAS.No YK11 431579-34-9
Trenbolone 10161-33-8 Ostarine (MK-2866) 841205-47-8
Οξικό άλας Trenbolone 10161-34-9 Αύξηση φύλων
Trenbolone Enanthate 10161-33-8 Όνομα προϊόντων CAS.No
Σειρά Boldenone Tadalafil (Cialis) 171596-29-5
Όνομα προϊόντων CAS.No Κιτρικό άλας Sildenafil 171599-83-0
Boldenone 846-48-0 Vardenafil 224789-15-5
Boldenone undecylenate 13103-34-9 υδροχλωρίδιο 119356-77-3
DEHA Dutasteride (Avodart) 164656-23-9
Όνομα προϊόντων CAS.No Finasteride 98319-26-7
Epiandrosterone 481-29-8 HCL Yohimbine (απόσπασμα) 65-19-0
Dehydroisoandrosterone (DHEA) 53-43-0 Δολοφόνος πόνου
Dehydroisoandrosterone 3 οξικό άλας 853-23-6 Όνομα προϊόντων CAS.No
7-Keto-dehydroepiandrosterone 566-19-8 Phenacetin 62-44-2
Σειρά Drostanolone Benzocaine 1994/9/7
Όνομα προϊόντων CAS.No HCL λιδοκαΐνης 23239-88-5
Propionate Drostanolone 521-12-0 Παρακεταμόλη 103-90-2
Drostanolone Enanthate 472-61-1 Dimethocaine 136-47-0
Methasterone 3381-88-2 HCL Dyclonine 854056-07-6
 
 

Καυτό προφορικό και στεροειδές εγχύσεων

 
Έγχυση Methandienone (Dianabol) 50mg/ml
Trenbolone Enanthate 200mg/ml
Έγχυση Oxymetholone (Anadrol) 50mg/ml
Τεστοστερόνη Cypionate 250mg/ml
Propionate τεστοστερόνης 100mg/ml
Οξικό άλας Trenbolone 100mg/ml
Nandrolone Decanoate 250mg/ml
Propionate Drostanolone (Masteron) 100mg/ml
Τεστοστερόνη Enanthate 250mg/ml
Test400 TMT300
Μίγμα 500 δοκιμής Μαζικός σωρός 500
Μίγμα 300 δοκιμής Δοκιμή 450 ανδρων
Sustan 300 Testovircn
Supertest 450 Ripex225
Τρι δοκιμή 300 FMJ 300
Τρι δοκιμή 180 Τέμνον μίγμα 175
Τρι Deca 300 Anomass 400
Σχίστε το μίγμα 375 Μίγμα 250 TMT
Andropen275 Pentadex300
   
 
 

Οποιεσδήποτε ανάγκες, παρακαλώ μας έρχονται σε επαφή με

Whatsapp: +86-13657291547

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το giantsteroidsource@protonmail.com

Στοιχεία επικοινωνίας
sales

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615827096298

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547