Στεροειδή οικοδόμησης μυών 99% Putity Cabergoline/Dostinex/κορμός CAS 81409-90-7

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GSP
Πιστοποίηση: GMP , ISO 9001:2008
Αριθμό μοντέλου: CAS: 81409-90-7
Ποσότητα παραγγελίας min: 10G
Τιμή: Contact Us
Συσκευασία λεπτομέρειες: Μυστικότητα και διακριτική συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: εντός προθεσμίας 7 εργάσιμων ημερών
Όροι πληρωμής: Μεταφορά τράπεζας - Bitcoin - Western Union - MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5000kg/month
CAS: 81409-90-7 Συνώνυμα: Dostinex Cabaser Κορμός
MF: C26H37N5O2 MW: 451.6
temp αποθήκευσης: Κατάστημα σε +4°C μορφή: Άσπρο κρυστάλλινο στερεό
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το giantsteroidsource@protonmail.com Whatsapp: +86-13657291547
Wickr: sinosource
Υψηλό φως:

αντι συμπληρώματα οιστρογόνου

,

αντι προϊόντα οιστρογόνου

Όνομα προϊόντων: Cabergoline

Γρήγορες λεπτομέρειες

 

Όνομα προϊόντων Cabergoline
Συνώνυμα Cabergoline
CAS αριθ. 81409-90-7
EINECS /
Μοριακός τύπος C26H37N5O2
Μοριακό βάρος 451.6
Πρότυπα USP/BP
Εμφάνιση Λευκό στο Off-White κρυστάλλινο στερεό
Εφαρμογή Το Cabergoline χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί τους διαφορετικούς τύπους ιατρικών προβλημάτων που εμφανίζονται όταν πάρα πολύ

η προλακτίνη ορμονών παράγεται.
 
 

 

Περιγραφή Cabergoline:

 

Το Cabergoline χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί τους διαφορετικούς τύπους ιατρικών προβλημάτων που εμφανίζονται όταν πάρα πολύ
Η προλακτίνη ορμονών παράγεται. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταχειριστεί ορισμένα εμμηνορροϊκά προβλήματα, προβλήματα γονιμότητας
Στους άνδρες και τις γυναίκες, και τα βλεννογόνα prolactinomas (όγκοι του βλεννογόνου αδένα). Λειτουργεί με την παύση
Ο εγκέφαλος από την παραγωγή και την απελευθέρωση της ορμόνης προλακτίνης από το βλεννογόνο
Αδένας.

Τη χρήση Cabergoline σταματούν συνήθως όταν τα επίπεδα προλακτίνης είναι κανονικά για 6 μήνες. Μπορεί να δοθεί
Πάλι εάν τα συμπτώματα πάρα πολλής προλακτίνης εμφανίζονται πάλι.

Αρχικά εισαγμένος από την αντι-γηράσκουσα κοινότητα στο bodybuilding κόσμο, αυτός ο αγωνιστής δεκτών ντοπαμίνης έχει το χημικό όνομα 1 [(6-allylergolin-8; - yl) - καρβονύλιο] - 1 [3 (διμεθυλαμινο) προπυλίου] - το 3-ethylurea και οι ταμπλέτες αυτού του φαρμάκου περιλαμβάνουν 0,5 mg του cabergoline και ο κατάλογος ανενεργών συστατικών περιλαμβάνει τη λευκίνη, USP, τη λακτόζη, και NF.
Dostinex-Cabergoline έχει ένα χημικό όνομα 1 [(6-allylergolin-8; - yl) - καρβονύλιο] - 1 [3 (διμεθυλαμινο) προπυλίου] - 3-ethylurea. Ο εμπειρικός τύπος για αυτό το φάρμακο είναι C26H37N5O2 και το μοριακό βάρος του είναι 451,62.

 

Το Dostinex, αποκαλούμενο επίσης το cabergoline (ή ακριβώς κορμό), είναι ένα φάρμακο αγωνιστών ντοπαμίνης που χρησιμοποιείται στην ιατρική, η οποία είναι επίσης δημοφιλής στο bodybuilding κόσμο, όπου χρησιμοποιείται για να κρατήσει την προλακτίνη χαμηλή κατά τη διάρκεια των στεροειδών κύκλων. Ιατρικά, χρησιμοποιείται στα αρσενικά με το hyperprolactinemia, τη μειωμένη παραγωγή σπέρματος, το impotency, και τη χαμηλή κίνηση φύλων.

 


Το Cabergoline είναι ένας αγωνιστής ντοπαμίνης με σκοπό να μειώσει την προλακτίνη. Στους ιατρικούς κύκλους χρησιμοποιείται συνήθως για να καταπολεμήσει τα prolactinomas, ένας καλοήθης όγκος του βλεννογόνου αδένα που μπορεί να προκαλέσει μια υπερβολική παραγωγή της προλακτίνης. Χρησιμοποιείται επίσης από τους αθλητές που συμπληρώνουν με τα αναβολικά στεροειδή που μπορούν να αυξήσουν τα επίπεδα προλακτίνης όπως Nandrolone και Trenbolone.


Το Cabergoline, που πωλείται ο συνηθέστερα με το εμπορικό σήμα Dostinex, δεν είναι ένα νέο φάρμακο όπως αναπτύχθηκε αρχικά το 1981 από την ιταλική κατασκευή Farmitalia-Carlo Erba Spa φαρμάκων. Το φάρμακο αποκτήθηκε αργότερα από Pharmacia και βρήκε έπειτα τη στηργμένος θέση του με τη Pfizer το 2002.

 

 

Εφαρμογή Dexamethaslo:

 

Το Cabergoline χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί τα υψηλά επίπεδα της ορμόνης προλακτίνης στο σώμα σας. Τα υψηλά επίπεδα της προλακτίνης στις γυναίκες μπορούν να προκαλέσουν τα συμπτώματα όπως το ανεπιθύμητο μητρικό γάλα και οι λειμμένες περίοδοι και μπορούν να προκαλέσουν τη δυσκολία που γίνεται έγκυο. Τα υψηλά επίπεδα της προλακτίνης στα άτομα μπορούν να προκαλέσουν τα συμπτώματα όπως τα διευρυμένα στήθη και η μειωμένες σεξουαλικές δυνατότητα/η επιθυμία. Το Cabergoline είναι ένα ergot φάρμακο και λειτουργεί με το φράξιμο της απελευθέρωσης της προλακτίνης από το βλεννογόνο αδένα.

Το Cabergoline θα σας βοηθήσει να μειώσετε την πιθανότητα οποιεσδήποτε από αυτές τις σχετικές με την προλακτίνη παρενέργειες. Έχει παρουσιαστεί πραγματικά στις πολυάριθμες μελέτες για να υπάρξει ένα πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας στο χαμήλωμα της προλακτίνης και σχετικών με των την προλακτίνη όρων και των παρενεργειών. Στην πραγματικότητα, για τη διαχείριση του hyperprolactinemia και είναι συμπτώματα.

 

Σαν αγωνιστή ντοπαμίνης, Cabergoline συσχετίζει άμεσα με το μακρύ να ενεργήσει D2 δέκτη με αυτόν τον τρόπο που εμποδίζει την έκκριση της προλακτίνης στο σώμα και με τη σειρά που χαμηλώνει τα επίπεδα προλακτίνης ορών. Σαν agnonist ντοπαμίνης, Cabergoline χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει Parkinson την ασθένεια, το hyperprolactinaemia (ανώμαλα υψηλά επίπεδα της προλακτίνης στο αίμα), την ασθένεια Cushing και ως αναφερθε'ντα prolactinomas.


Η άμεση λειτουργία του Cabergoline (λεπτομέρειες) είναι δεδομένου ότι εμποδίζει την έκκριση προλακτίνης στα βλεννογόνα κύτταρα lactotroph. Είναι πραγματικά ένα πολύ απλό φάρμακο και τι είναι απλούστερος ή ίσως να ενδιαφέρει είναι ότι το απλό φάρμακο ανακαλύφθηκε σχεδόν τυχαία κατά τη διάρκεια των πειραμάτων με ergot τα αλακαλοειδή

 

 

Cabergoline COA:

 
ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΡΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Περιγραφή Άσπρη ή σχεδόν άσπρη σκόνη crystarlline Conforn
Προσδιορίστε 1. Το IR συμμορφώνεται
2. Η ακτίνα X συμμορφώνεται
3. Το HPLC συμμορφώνεται
Conforn
Conforn
Conforn
Νερό Όχι περισσότεροι από 0,5% 0,2%
Ουσίες Reiated 1. Allylamide (USP, rel, Δ) όχι περισσότεροι από 0,10%
2. Αλλυλικό DHLA (USP, rel, Δ) όχι περισσότεροι από 0,15%
3. Οξείδιο Cabergoline όχι περισσότεροι από 0,10%
4. Άλλες ακαθαρσίες χωριστά όχι περισσότεροι από 0,10%
5. Μην συμπληρώστε συνολικά όχι περισσότερων από 0,50%
0,02%
Λιγότερο από 0,02%
Λιγότερο από 0,02%
Λιγότερο από 0,02%

0,05%
Δοκιμή (HPLC) 98.0-102.0% 100.5%
Περιστροφή Opdical -83.0-- -77.0 -78
Υπόλοιποι διαλύτες 1. Διχλωρομεθάνιο όχι περισσότεροι από 100ppm
2. Ακετόνη όχι άλλο than200ppm
3. Tert-tert-butylmethylether όχι περισσότεροι από 200ppm
4. Ξυλόλιο όχι περισσότεροι από 1500ppm
5. Επτάνιο όχι περισσότεροι από 1000ppm
Λιγότερο than30ppm
Λιγότερο than20ppm
Λιγότερο than10ppm
110ppm
Λιγότερο than30ppm
Υπόλειμμα στην ανάφλεξη Όχι άλλο than0.10 % 0,02%
Βαριά μέταλλα ΟΧΙ περισσότεροι από 20ppm 2ppm
Μέγεθος Partcle 90%af μόρια κανένα mone από 80μm Προσαρμοστείτε
Φαινόμενο ειδικό βάρος 0.2~0.35g/em 0.33G/em
Συμπέρασμα Conforn με EP6.0/USP38
 

 

 

Στεροειδή οικοδόμησης μυών 99% Putity Cabergoline/Dostinex/κορμός CAS 81409-90-7 0

 

 

Χρήσεις Bodybuilding Cabergoline:

 

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον κορμό Cabergoline. Δεδομένου ότι είναι ένας αγωνιστής ντοπαμίνης, μερικοί αθλητές θεωρούν ότι μπορούν να το πάρουν για να δοθούν μια βιασύνη αδρεναλίνης κατά τη διάρκεια ενός αθλητικού θεάματος. Επίσης, η προσθήκη της ντοπαμίνης μπορεί να βελτιώσει τις δεξιότητες μηχανών και να σας δώσει μια άκρη πέρα από τον ανταγωνισμό σας. Θεωρητικά, θα είστε σε θέση στο workout πολύ σκληρότερο και θα είστε σε θέση να αγνοήσετε τον πόνο ωθώντας τους μυς σας στο όριο.

Το κύριο cabergoline χρήσης bodybuilders τρόπων είναι πότε τρέχουν μια ένωση που αυξάνει τα επίπεδα προλακτίνης στο σώμα. Το Trenbolone θα μετατραπεί σε προλακτίνη, και, όταν δεν χρησιμοποιούνται σωστά, μπορείτε να πάρετε βασισμένο το στην προλακτίνη gynecomastia. Επιπλέον, μια ακίδα στην προλακτίνη μπορεί να ακρωτηριάσει την κίνηση φύλων σας. Ακόμα και όταν δεν τρέχετε μια ένωση που αυξάνει την προλακτίνη, ο κορμός μπορεί ακόμα να βοηθήσει να ομαλοποιήσει το λίμπιντό σας όταν παίζετε με τις ορμόνες σας.

Ένας άλλος κορμός τρόπων μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι από το μηχανισμό του ντοπαμίνης μίμησης που παράγεται από την εισαγωγή τροφίμων. Πάντα είχε έναν πόθο για τη λιπαρή πίτσα ύφους της Νέας Υόρκης, παγωτό oreo ή κάποια άλλη απόλαυση εσείς ξέρει ότι δεν πρέπει να έχετε; Καλά, όταν παίρνετε το cabergoline, η ντοπαμίνη που απελευθερώνεται μπορεί να ενεργήσει ως χημική ουσία ευχαρίστησης, η οποία μπορεί να κάνει ένα δάγκωμα εκείνης της πίτσας να σας ικανοποιήσει παρά την κατανάλωση ολόκληρης της πίτας. Αυτό βοηθά τους στόχους απώλειας βάρους και σας βοηθά να μείνετε αδύνατους.
Και τελικά, ύπνος! Πολλά bodybuilders που παίρνουν την έκθεση cabergoline βελτίωσαν τον ύπνο χάρι στο μίμο ντοπαμίνης. Αυτό επιτρέπει σε σας για να κοιμηθεί περισσότερο, βαθύτερος και μακρύτερος.
1). Hyperprolactinemia
2). Θεραπεία Adjunctive της προλακτίνη-παραγωγής των όγκων βλεννογόνων αδένων (prolactinomas)
3). Monotherapy Parkinson της ασθένειας στην πρόωρη φάση
4). Θεραπεία συνδυασμού, μαζί με το levodopa και έναν decarboxylase ανασταλτικό παράγοντα όπως το carbidopa, μέσα - Parkinson προοδευτικός-φάσης ασθένεια
5). Σε μερικές χώρες επίσης: Ablactation και δυσλειτουργίες που συνδέονται με το hyperprolactinemia (αμηνόρροια, oligomenorrhea, anovulation, nonpuerperal μαστίτιδα και galactorrhea)
6). Επεξεργασία των μητρικών fibroids.

 

 

Αποτελέσματα Cabergoline:

 

Υπάρχουν διάφορα θετικά αποτελέσματα Cabergoline και για ιατρικούς και λόγους αθλητών απόδοσης καθώς επίσης και εκείνοι σεξουαλικής φύσης. Για τον αθλητή, πρώτιστα ο αναβολικός στεροειδής χρήστης, ορισμένα στεροειδή μπορούν να αυξήσουν τα επίπεδα προλακτίνης στο σώμα. Τα αυξανόμενα επίπεδα προλακτίνης μπορούν να οδηγήσουν προκληθε'ν στο προλακτίνη gynecomastia στα άτομα που είναι gynecomastia ευαίσθητο. Εντούτοις, πιό κοινός είναι υπερβολικά επίπεδα προλακτίνης που χαμηλώνουν το λίμπιντο του ατόμου και συνηθέστερα με συνέπεια τη στυτική δυσλειτουργία (ΕΔ). Τα ζητήματα των ΕΔ που περιβάλλουν την προλακτίνη ο συνηθέστερα περιστρέφονται γύρω από τις αναβολικές στεροειδείς ορμόνες Trenbolone και Nandrolone. Το Nandrolone, (Deca Durabolin) αυτό είναι οι σχετικοί με την προλακτίνη ΕΔ που έχουν το προβάδισμα στην κοινή φράση “Deca Dick” και είναι ο λόγος που πολλοί ρίχνουν μακρυά από βασισμένα τα στο Nandrolone στεροειδή. Εάν το άτομο μπορεί να περιορίσει ή ακόμα και να μειώσει τα επίπεδα προλακτίνης που μπορεί να αποφύγει το φοβησμένο “Deca Dick” και Cabergoline είναι συχνά η τέλεια λύση για αυτό το ζήτημα.


Μερικοί αθλητές επιλέγουν επίσης να χρησιμοποιήσουν Cabergoline λόγω μιας αντιληπτής βιασύνης αδρεναλίνης που προκαλείται από μια αύξηση στην ντοπαμίνη. Πόσο αποτελεσματικό αυτό είναι, τέτοιο στοιχείο είναι αναποτελεσματικό αλλά πολλοί αθλητές ορκίζονται από το. Το κύμα μπορεί επίσης να βοηθήσει με τη μνήμη και τη δυνατότητα του ατόμου να ωθήσει μέσω της κατάρτισης χωρίς να κουράσει έξω όπως γρήγορα. Μερικοί αθλητές επίσης αναφέρουν ότι η χρήση Cabergoline τους βοηθά να κολλήσουν στην αυστηρή δίαιτά τους καθώς ο πόθος για τα «κακά τρόφιμα» μειώνεται όπως παραμένουν με να ικανοποιήσουν αισθαμένος λόγω των αυξανόμενων επιπέδων ντοπαμίνης στο σώμα.


Ο ύπνος, συγκεκριμένα καλύτερος ύπνος είναι επίσης μια θετική επίδραση Cabergoline. Πολλοί χρήστες “κορμών” εκθέτουν έναν βαθύτερο και πιό αναπαυτικό ύπνο. Και έπειτα αφηνόμαστε με την τελική θετική επίδραση του κορμού, αυξανόμενη κίνηση φύλων. Όταν ερχόμαστε σε σεξουαλική επαφή, συγκεκριμένα αναφερόμενος στην εκσπερμάτωση, τα επίπεδα προλακτίνης του ατόμου ανεβαίνουν με αυτόν τον τρόπο τη μείωση της επιθυμίας του για το φύλο. Με τη συμπλήρωση με Cabergoline και τη μείωση των επιπέδων προλακτίνης ορών επανακτάμε την επιθυμία μας για το φύλο πολύ γρηγορότερα, και σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι σε θέση να αποδώσει επανειλημμένα χωρίς ή με λίγο υπόλοιπο.

 

 

Διοίκηση Cabergoline:


Το Cabergoline ο συνηθέστερα βρίσκεται με προφορική μορφή ταμπλετών αλλά μπορεί επίσης να βρεθεί με προφορική υγρή μορφή από τις ερευνητικές χημικές επιχειρήσεις. Τα περισσότερα άτομα θα βρούν 0.25mg λήφθείτ δύο φορές την εβδομάδα για να είναι όλος ο κορμός που χρειάζονται με 1mg δύο φορές την εβδομάδα όντας η μέγιστη δόση. Εντούτοις, 1mg δύο φορές την εβδομάδα, ενώ μπορεί να μην ηχήσει όπως πολύ είναι αληθινά μια ογκώδης δόση και πολύ περισσότερο από οι περισσότεροι θα χρειαστούν. Μια υψηλή δόση του κορμού σχεδόν πάντα θα οδηγήσει στις περιπλοκές. Εάν 0.25mg δύο φορές την εβδομάδα δεν αρκεί, στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχουν άλλες περιοχές στη ζωή σας που πρέπει να εξεταστούν. Όσο πότε για να το πάρει, Cabergoline λαμβάνεται καλύτερα με τα τρόφιμα κατά τη διάρκεια του τελευταίου γεύματος της ημέρας.

 

 

Αναθεωρήσεις Cabergoline:


Το Cabergoline είναι ένα άριστο προϊόν για τον αναβολικό στεροειδή χρήστη δεδομένου ότι μπορεί να επιτρέψει σε τον για να χρησιμοποιήσει τα διάφορα στεροειδή που ειδάλλως να αποφύγει λόγω των ζητημάτων των ΕΔ. Στους ιατρικούς κύκλους είναι επίσης εξαιρετικά αποτελεσματικό στη μεταχείρηση των πρώτων σταδίων Parkinson καθώς επίσης και της καλύτερης επιλογής για τα prolactinomas ή σχεδόν οποιοδήποτε όρο που οδηγεί υπερβολικά επίπεδα προλακτίνης στο αίμα. Πολλά άτομα επίσης θα διαπιστώσουν ότι αυτό το φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα χαμηλό μακροπρόθεσμο δόσεων για να βελτιώσει τη σεξουαλική λειτουργία στην πραγματικότητα, για πολλά άτομα αυτό μπορεί να είναι το πιό ελκυστικό χαρακτηριστικό γνώρισμα του φαρμάκου.

 
 
 
ADWANTAGE ΜΑΣ:


1, υψηλός - ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:
1) Πρότυπα: U.S πρότυπα
2) Και το Purity≥99.8%
3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορούμε να παρέχουμε σε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα την τιμή εργοστασίων.


2, γρήγορα και ασφαλής παράδοση
1) Το δέμα μπορεί να σταλεί μέσα σε 8 ώρες μετά από την πληρωμή. Αριθμός καταδίωξης διαθέσιμος
2) Εξασφαλίστε και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφορών για την επιλογή σας.
3) Ποσοστό ≥99.8% περασμάτων τελωνείου
4)Παρέχουμε την πολιτική επαν-σκαφών.
5) Έχουμε την αποθήκη εμπορευμάτων στην Αυστραλία, Καναδάς και Αγγλία, έχουμε το απόθεμα μεγάλων ποσών στην αποθήκη εμπορευμάτων, μπορούμε να στείλουμε σε σας άμεσα από την ξένη αποθήκη εμπορευμάτων μας!


3, έχουμε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.
1) Η επαγγελματική υπηρεσία και η πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθανθούν άνετα, το επαρκές απόθεμα και η γρήγορη παράδοση συναντούν την επιθυμία τους.
2) Η απαίτηση των πελατών συνεδρίασης είναι η ευθύνη μας.
3) Υψηλός - ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, πρώτης τάξεως κέρδος υπηρεσιών η εμπιστοσύνη και έπαινος από τους πελάτες.

 

 

Στεροειδής σκόνη ορμονών:

 

Σειρά τεστοστερόνης Σειρά Methenolone
Όνομα προϊόντων CAS.No Όνομα προϊόντων CAS.No
Τεστοστερόνη Enanthate 315-37-7 Methenolone Enanthate 303-42-4
Τεστοστερόνη 58-22-0 Οξικό άλας Methenolone 434-05-9
Οξικό άλας τεστοστερόνης 1045-69-8 Προφορικά στεροειδή
Propionate τεστοστερόνης 57-85-2 Όνομα προϊόντων CAS.No
Τεστοστερόνη Cypionate 58-20-8 Oxymetholone (Anadrol) 434-07-1
Τεστοστερόνη Phenylpropionate 1255-49-8 Oxandrolone (Anavar, Oxandrin) 53-39-4
Τεστοστερόνη Isocaproate 15262-86-9 Stanozolol (winstrol) 10418-03-8
Τεστοστερόνη Decanoate 5721-91-5 Methandienone (Dianabol) 72-63-9
Τεστοστερόνη Undecanoate 5949-44-0 SARMS
Sustanon 250   Όνομα προϊόντων CAS.No
Σειρά Nandrolone Cardarine (GW-501516) 317318-70-0
Όνομα προϊόντων CAS.No Andarine (S4) 401900-40-1
Nandrolone 434-22-0 Ligandrol (lgd-4033) 1165910-22-4
Nandrolone Decanoate 360-70-3 Ibutamoren (MK-677) 159752-10-0
Nandrolone phenylpropionate 62-90-8 RAD140 118237-47-0
Σειρά Trenbolone SR9009 1379686-30-2
Όνομα προϊόντων CAS.No YK11 431579-34-9
Trenbolone 10161-33-8 Ostarine (MK-2866) 841205-47-8
Οξικό άλας Trenbolone 10161-34-9 Αύξηση φύλων
Trenbolone Enanthate 10161-33-8 Όνομα προϊόντων CAS.No
Σειρά Boldenone Tadalafil (Cialis) 171596-29-5
Όνομα προϊόντων CAS.No Κιτρικό άλας Sildenafil 171599-83-0
Boldenone 846-48-0 Vardenafil 224789-15-5
Boldenone undecylenate 13103-34-9 υδροχλωρίδιο 119356-77-3
DEHA Dutasteride (Avodart) 164656-23-9
Όνομα προϊόντων CAS.No Finasteride 98319-26-7
Epiandrosterone 481-29-8 HCL Yohimbine (απόσπασμα) 65-19-0
Dehydroisoandrosterone (DHEA) 53-43-0 Δολοφόνος πόνου
Dehydroisoandrosterone 3 οξικό άλας 853-23-6 Όνομα προϊόντων CAS.No
7-Keto-dehydroepiandrosterone 566-19-8 Phenacetin 62-44-2
Σειρά Drostanolone Benzocaine 1994/9/7
Όνομα προϊόντων CAS.No HCL λιδοκαΐνης 23239-88-5
Propionate Drostanolone 521-12-0 Παρακεταμόλη 103-90-2
Drostanolone Enanthate 472-61-1 Dimethocaine 136-47-0
Methasterone 3381-88-2 HCL Dyclonine 854056-07-6
 
 

 

Καυτό προφορικό και στεροειδές εγχύσεων

 
Έγχυση Methandienone (Dianabol) 50mg/ml
Trenbolone Enanthate 200mg/ml
Έγχυση Oxymetholone (Anadrol) 50mg/ml
Τεστοστερόνη Cypionate 250mg/ml
Propionate τεστοστερόνης 100mg/ml
Οξικό άλας Trenbolone 100mg/ml
Nandrolone Decanoate 250mg/ml
Propionate Drostanolone (Masteron) 100mg/ml
Τεστοστερόνη Enanthate 250mg/ml
Test400 TMT300
Μίγμα 500 δοκιμής Μαζικός σωρός 500
Μίγμα 300 δοκιμής Δοκιμή 450 ανδρων
Sustan 300 Testovircn
Supertest 450 Ripex225
Τρι δοκιμή 300 FMJ 300
Τρι δοκιμή 180 Τέμνον μίγμα 175
Τρι Deca 300 Anomass 400
Σχίστε το μίγμα 375 Μίγμα 250 TMT
Andropen275 Pentadex300
   
 
 

Οποιεσδήποτε ανάγκες, παρακαλώ μας έρχονται σε επαφή με

Whatsapp: +86-13657291547

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το giantsteroidsource@protonmail.com

Στοιχεία επικοινωνίας
sales

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615827096298

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547