Ασφαλέστερες θηλυκές στεροειδείς ακατέργαστες πρώτες ύλες βιομηχανίας φαρμάκων Rimonabant σκονών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: TINGYI
Πιστοποίηση: GMP , ISO 9001:2008
Αριθμό μοντέλου: CAS: 168273-06-1
Ποσότητα παραγγελίας min: 10g
Τιμή: Contact Us
Συσκευασία λεπτομέρειες: Μυστικότητα και διακριτική συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: Συνήθως μέσα σε 7 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: Μεταφορά τράπεζας - Bitcoin - Western Union - MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 3000KG/Month
Όνομα προϊόντων: Rimonabant CAS: 168273-06-1
MF: C22H21Cl3N4O MW: 463.79
Δοκιμή: 98% εμφάνιση: Λευκό στο Off-White κρυστάλλινο στερεό
Υψηλό φως:

φαρμακευτικά ενεργά συστατικά

,

φαρμακευτικά αναβολικά στεροειδή

Όνομα προϊόντων: Rimonabant

 

Λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Όνομα προϊόντων Rimonabant
Συνώνυμα Acomplia 5 (4-Chlorophenyl) - 1 (2,4-dichlorophenyl) - 4-μεθυλικός-ν-piperidinopyrazole-3-carboxamide 1H-Pyrazole-3-carboxamide, 5 (4-chlorophenyl) - 1 (2,4-dichlorophenyl) - 4-μεθυλικός-ν-1-piperidinyl 5 (4-Chlorophenyl) - 1 (2,4-dichlorophenyl) - 4-μεθυλικός-ν-1-piperidinyl-1H-pyrazole-3-carboxamide
CAS 168273-06-1
EINECS ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
MF C22H21Cl3N4O
MW 463.79
Μοριακή δομή Αποτελεσματική παχιά καίγοντας σκόνη Rimonabant στεροειδών για την απώλεια CAS 168273-06-1 βάρους
Πρότυπα Επιχειρηματικά πρότυπα
Δοκιμή 98%
Χημικές ιδιότητες Λευκό από την άσπρη σκόνη
Χρήση Το Rimonabant είναι εκλεκτικός αντίπαλος CB1 με IC50 13,6 NM και EC50 17,3 NM σε hCB1 η μεμβράνη HEK 293.

 

 

Περιγραφή:

 

Το Rimonabant είναι ένα από τα πιό πρόσφατα φάρμακα που δημιουργούνται για την επεξεργασία της παχυσαρκίας. Αυτό το φάρμακο ενεργεί ως αποκλεισμός για τους δέκτες endocannabinoid που βρίσκεται στον εγκέφαλο και τα περιφερειακά όργανα που διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο στον υδατάνθρακα και τον παχύ μεταβολισμό. Οι κλινικές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι, όταν χρησιμοποιείται σε σχέση με με μια λίγων θερμίδων διατροφή, rimonabant προωθεί την απώλεια σε βάρος σωμάτων, την απώλεια στην κοιλιακή περιφέρεια, και τις βελτιώσεις στο dyslipidemia.

Το Rimonabant εξετάζεται επίσης ως πιθανή αντικαπνιστική επεξεργασία δεδομένου ότι τα endocannabinoids συσχετίζονται με την ευχάριστη επίδραση της νικοτίνης. Κατά συνέπεια, rimonabant αποτελεί μια νέα θεραπευτική προσέγγιση στην παχυσαρκία και τους καρδιαγγειακούς παράγοντες κινδύνου. Οι μελέτες παρουσιάζουν αποτελεσματικότητα στην απώλεια βάρους εντούτοις, οι παρενέργειες όπως οι ψυχιατρικές αλλαγές έχουν αναφερθεί, συμπεριλαμβανομένης της κατάθλιψης και της ανησυχίας. Αυτές οι παρενέργειες έχουν οδηγήσει το FDA (Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων) για να μην εγκρίνουν αυτό το φάρμακο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για μια πληρέστερη αξιολόγηση σχετικά με την ασφάλεια αυτού του φαρμάκου, οι πρόσθετες μελέτες είναι υπό εξέλιξη. Το Rimonabant (εμπορικό φίρμα Acomplia) είναι ένα ανόρεκτο φάρμακο antiobesity που έχει αποσυρθεί από την αγορά λόγω των ενδεχομένως σοβαρών παρενεργειών. Το Rimonabant εγκρίθηκε για τη χρήση στην Ευρώπη και άλλες χώρες, αλλά εγ:κρίνω ποτέ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Rimonabant είναι ένας αντίστροφος αγωνιστής γιατί ο δέκτης CB1.It cannabinoid έχει αποδειχθεί επίσης για να είναι αντίπαλος δεκτών μ-οπιούχων (ενδεχομένως ο συμβάλλοντας παράγοντας στις αναφερόμενες δυσφορικές ιδιότητές του). Η κύρια επίδρασή της είναι μείωση της όρεξης. Το Rimonabant είναι σκόνες μιας πολύ μεγάλες βάρους απώλειας σήμερα στις αγορές, και η αγνότητά της είναι πολύ υψηλή, το περιεχόμενο είναι για 99% ειδικά για τον καπνιστή και είναι επίσης για τους ασθενείς με τις καρδιαγγειακές παθήσεις. Το Rimonabant είναι από την κατηγορία φαρμάκων αποκαλούμενων αντιπάλους δεκτών cannabinoid. Αυτό το φάρμακο το καθιστά πιθανό για σας να χειριστείς να κάνει δίαιτα ευκολότερο επιτρέποντας σε σας για να χάσει το υπερβολικό βάρος εάν έχετε εντοπιστεί με την παχυσαρκία. Αυτή η ιατρική λειτουργεί με επιλεκτικά να εμποδίσει ορισμένους δέκτες στον εγκέφαλο και άλλα όργανα που ελέγχουν το μεταβολισμό, συμπεριλαμβανομένου του συκωτιού, το γαστροεντερικό κομμάτι και το λιπαρό ιστό. Εκτός από τα ευεργετικά αποτελέσματα της μείωσης των πόθων τροφίμων αυτό το φάρμακο έχει καταδείξει για να αυξήσει τα επίπεδα καλής χοληστερόλης (HDL) και να μειώσει τα επίπεδα κακής χοληστερόλης (triglycerides). Σύμφωνα με τις κλινικές μελέτες αυτής της ιατρικής για ένα τρίτο των ανθρώπων που πήραν rimonabant χαμένο 10% του βάρους σωμάτων τους στα πρώτα δύο έτη της επεξεργασίας, και τι είναι σημαντικότερος - ήταν σε θέση να διατηρήσει το αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου

 

 

Το Rimonabant (Acomplia) είναι αποδοτικός αντίπαλος δεκτών cannabinoid που χαμηλώνει τα επιθυμητοους τροφίμων σας και επομένως σας βοηθά για να καψει το λίπος χωρίς υπερβολική συναισθηματική πίεση. Δεν λειτουργεί από μόνο του, αντί σε σχέση με με τα προγράμματα διατροφής και την κανονική άσκηση. Το Rimonabant είναι ένα φάρμακο απώλειας βάρους, μπορεί σημαντικά να μειώσει το βάρος, να μειώσει την περιφέρεια μέσης και να μειώσει τους παράγοντες κινδύνου για την καρδιαγγειακή πάθηση, αλλά και μπορεί να βελτιώσει την αντίσταση λιπιδίων και ινσουλίνης αίματος και το μεταβολικό σύνδρομο, ειδικά για την παρουσία ανθρώπων κλινικής παχυσαρκίας ή καρδιακών παθήσεων σε κίνδυνο. Το Rimonabant ως νέο φάρμακο απώλειας βάρους, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να εγκαταλείψει. Όχι μόνο χάστε το βάρος, αλλά και η χαμηλότερη ζάχαρη πίεσης του αίματος, χοληστερόλης και αίματος, κλινική μελέτη διαπίστωσε ότι τα θέματα που παίρνουν έναν έως δύο μήνες αργότερα, το βάρος μπορούν να μειωθούν κατά μέσο όρο έξι έως οκτώ χιλιόγραμμα.

 

 

Εφαρμογή:

 

Το Rimonabant είναι ένα ανόρεκτο φάρμακο αντι-παχυσαρκίας που παράγεται και που πωλείται από Sanofi-Aventis. Είναι ένας αντίστροφος αγωνιστής για το δέκτη CB1 cannabinoid. Η κύρια λεωφόρος επίδρασής της είναι μείωση της όρεξης. Το Rimonabant είναι πρώτο εκλεκτικό blocker δεκτών CB1 που εγκρίνεται για τη χρήση οπουδήποτε στον κόσμο. Το Rimonabant εγκρίνεται σε 38 χώρες συμπεριλαμβανομένης της ΕΕ, του Μεξικού, και της Βραζιλίας. Απορρίφθηκε για την έγκριση για χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η παρούσα απόφαση λήφθηκε αφότου σύστησε μια ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ συμβουλευτική επιτροπή την ιατρική να μην εγκριθεί επειδή μπορεί να αυξήσει την αυτοκαταστροφικές σκέψη και την κατάθλιψη. Το Rimonabant λειτουργεί με το φράξιμο του ενδογενούς cannabinoid από τη δέσμευση στους νευρωνικούς δέκτες CB1. Η ενεργοποίηση αυτών των δεκτών από τα ενδογενή cannabinoids, όπως το anadamide, αυξάνει μια όρεξη ατόμων. Με το φράξιμο της ενεργοποίησης των δεκτών, η καταστολή όρεξης μπορεί να εμφανιστεί.

 

1) Παχυσαρκία

Σε μια μελέτη του 2006 (2 έτος) που αναφέρθηκε σε JAMA, «έναντι της ομάδας ψευδοφαρμάκου, τα 20 mg της rimonabant ομάδας προκάλεσαν τις μεγαλύτερες μέσες μειώσεις (SEM) σε βάρος (- 6,3 κλ εναντίον -1,6 [0,2] κλ Π<>

 

2) Διακοπή καπνίσματος

Το Rimonabant μπορεί επίσης να βρεθεί για να είναι αποτελεσματικό στην ενίσχυση μερικών καπνιστών για να εγκαταλείψει. Το Sanofi πραγματοποιεί αυτήν την περίοδο τις μελέτες για να καθοριστεί η πιθανή αξία rimonabant στη θεραπεία smoking-διακοπής. Οι μελέτες με Rimonabant και τον καπνό. Το πρόγραμμα χρήσης (STRATUS) περιλαμβάνει περισσότερα από 6.000 θέματα. Stratus έχει ως σκοπό να ερευνήσει τη δύο smoking-σχετική θεραπεία: κατ' αρχάς, για να χρησιμοποιήσει rimonabant άμεσα στην ενίσχυση στη διακοπή καπνίσματος δεύτερον, για να βοηθήσουν να αποτρέψει το κέρδος βάρους στους προηγούμενους καπνιστές. Τα αρχικά αποτελέσματα προτείνουν προφανώς ότι rimonabant είναι αποτελεσματικός και για τις δύο χρήσεις. Εντούτοις, το FDA έχει δηλώσει ρητά σε Sanofi ότι, χωρίς πρόσθετες μελέτες, rimonabant δεν μπορεί να εγκριθεί Πολιτεία για τη θεραπεία διακοπής καπνίσματος.

 

Ασφαλέστερες θηλυκές στεροειδείς ακατέργαστες πρώτες ύλες βιομηχανίας φαρμάκων Rimonabant σκονών 1

 

 

COA:

 

 

Όνομα προϊόντων

 

Rimonabant    

 

Στοιχεία δοκιμής

 

Προδιαγραφή Αποτελέσματα της δοκιμής

 

Εμφάνιση

 

Από την άσπρη κρυστάλλινη σκόνη Από την άσπρη κρυστάλλινη σκόνη

 

Σημείο τήξης

 

230℃~240℃ 233.2℃~236.1℃

 

L.O.D

 

≤0.5% 0,23%

 

Διαλυτότητα

 

Ελεύθερα διαλυτή ουσία στη μεθανόλη Προσαρμόζεται

 

Βαριά μέταλλα (PB)

 

≤10ppm 10ppm

 

Δοκιμή

 

≥99.5% 99.65%

 

 

Τα πλεονεκτήματα επιχείρησής μας:

 

1, υψηλός - ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπα: U.S πρότυπα
2) Και το Purity≥99.8%
3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορούμε να παρέχουμε σε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα την τιμή εργοστασίων.


2, γρήγορα και ασφαλής παράδοση
1) Το δέμα μπορεί να σταλεί μέσα σε 8 ώρες μετά από την πληρωμή. Αριθμός καταδίωξης διαθέσιμος
2) Εξασφαλίστε και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφορών για την επιλογή σας.
3) Ποσοστό ≥99.8% περασμάτων τελωνείου
4)Παρέχουμε την πολιτική επαν-σκαφών.
5) Έχουμε την αποθήκη εμπορευμάτων στην Αυστραλία, Καναδάς και Αγγλία, έχουμε το απόθεμα μεγάλων ποσών στην αποθήκη εμπορευμάτων, μπορούμε να στείλουμε σε σας άμεσα από την ξένη αποθήκη εμπορευμάτων μας!
3, έχουμε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.
1) Η επαγγελματική υπηρεσία και η πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθανθούν άνετα, το επαρκές απόθεμα και η γρήγορη παράδοση συναντούν την επιθυμία τους.
2) Η απαίτηση των πελατών συνεδρίασης είναι η ευθύνη μας.
3) Υψηλός - ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, πρώτης τάξεως κέρδος υπηρεσιών η εμπιστοσύνη και έπαινος από τους πελάτες.

 

 

Τα άλλα προϊόντα μας:

 

Στεροειδές τεστοστερόνης

 

 

Αριθ.

CAS ΑΡΙΘ.

Όνομα

1

CAS: 58-22-0

Βάση τεστοστερόνης

3

CAS: 76-43-7

Fluoxymesterone Halotestin

4

CAS: 2446-23-3

4-Chlorodehydromethyltestosterone (προφορικό turinabol)

5

CAS: 1255-49-8

Τεστοστερόνη Phenylpropionate

6

CAS: 57-85-2

Propionate τεστοστερόνης

7

CAS: 1045-69-8

Οξικό άλας τεστοστερόνης

8

CAS: 315-37-7

Τεστοστερόνη enanthate

9

CAS: 58-20-8

Τεστοστερόνη Cypionate

10

CAS: 1424-00-6

Mesterolone (Proviron)

11

CAS: 5949-44-0

Τεστοστερόνη Undecanoate

12

CAS: 15262-86-9

Τεστοστερόνη isocaproate

13

CAS: 855-19-6

Turinabol (οξικό άλας 4-Chlorotestosterone/Clostebol)

14

CAS: Αριθ.

Τεστοστερόνη Sustanon 250/100

15

CAS: 5721-91-5

Τεστοστερόνη decanoate

16

CAS: 58-18-4

Methyltestosterone (17-methyltestosterone)

17

CAS: 58-20-8

1-δοκιμή λίρα Κύπρου, Dihydroboldenone Cypionate

Στεροειδές Boldenone

 

 

17

CAS: 846-48-0

Boldenone

18

CAS: 13103-34-9

Boldenone Undecylenate (ισορροπιες)

19

CAS: 846-46-0

Οξικό άλας Boldenone

20

CAS: 13103-34-9

Propionate Boldenone

21

CAS: 106505-90-2

Boldenone Cypionate

Στεροειδές Trenbolone

 

 

22

CAS: 10161-33-8

Βάση Trenbolone

23

CAS: 10161-34-9

Οξικό άλας Trenbolone (Finaplix h/Revalor-χ)

24

CAS: 472-61-546

Trenbolone enanthate (parabolan)

25

CAS: 23454-33-3

Ανθρακικό άλας Hexahydrobenzyl Trenbolone

Στεροειδές Nandrolone

 

 

26

CAS: 434-22-0

Nandrolone

27

CAS: 62-90-8

Nandrolone Phenypropionate (πυρηνικός σταθμός) /durabolin

28

CAS: 601-63-8

Nandrolone cypionate

29

CAS: 360-70-3

Nandrolone decanoate (DECA)/durabolin Deca

30

CAS: 862-89-5

Nandrolone Undecylate

31

CAS: 7207-92-3

Propionate Nandrolone

Στεροειδές Primobolan

 

 

32

CAS: 434-05-9

Οξικό άλας Methenolone (Primobolan)

33

CAS: 303-42-4

Methenolone enanthate (USAN)

34

CAS: 153-00-4

Metenolone

35

CAS: 3381-88-2

Σκόνη/Methasterone Superdrol (μεθυλικός-drostanolone)

36

CAS: 521-12-0

Propionate Drostanolone (Masteron)

37

CAS: 472-61-145

Drostanolone Enanthate (Masteron)

Αναβολικά στεροειδή

 

 

38

CAS: 72-63-9

Methandrostenolone (Dianabol, methandienone)

39

CAS: 3704-09-4

 

Mibolerone

40

CAS: 965-93-5

Methyltrienolone (Metribolone)

41

CAS: 5197-58-0

Methylstenbolone

42

CAS: 5630-53-5

Tibolone

43

CAS: 521-11-9

Mestanolone

44

CAS: 521-18-6

Stanolone (androstanolone)

45

CAS: 434-07-1

Oxymetholone (Anadrol)

46

CAS: 53-39-4

Oxandrolone (Anavar)

47

CAS: 10418-03-8

stanozolol (Winstrol)

48

CAS: 6157-87-5

Οξικό άλας Trestolone

49

CAS: 853-23-6

Dehydroisoandrosterone 3 οξικό άλας

50

CAS: 53-43-0

Dehydroepiandrosterone (DHEA)

51

CAS: 481-29-8

Epiandrosterone

52

CAS: 566-19-8

7-Keto-dehydroepiandrosterone

53

CAS: 76822-24-7

1-DHEA

 

 

Άλλα καυτός-πωλώντας στεροειδή και πεπτίδια:

 

Οξικό άλας τεστοστερόνης

Οξικό άλας Trenbolone

MGF

Τεστοστερόνη Cypionate

Trenbolone Enanthate

MGF ΓΟΜΦΩΝ

Τεστοστερόνη Decanoate

Οξικό άλας Boldenone

Cjc-1295

Τεστοστερόνη Enanthate

Boldenone undecylenate

CJC-1295 DAC

Τεστοστερόνη Isocaproate

Boldenone Cypionate

PT-141

Τεστοστερόνη Phenylpropionate

Propionate Boldenone

Melanotan-1

Propionate τεστοστερόνης

Nandrolone Decanoate

Melanotan-2

Τεστοστερόνη Undecanoate

Nandrolone phenylpropionate

Ghrp-2

Mesterone

Nandrolone undecylate

Ghrp-6

Τεστοστερόνη Sustanon 250

Nandrolone cypionate

Ipamorelin

Οξικό άλας Clostebol

Propionate Nandrolone

Hexarelin

Methylandrostanolone

Methyltrienolone

Sermorelin

Methenolone Enanthate

Propionate Drostanolone

Oxytocin

Οξικό άλας Methenolone

Drostanolone Enanthate

TB500

Anadrol

Stanolone

Τεμάχιο 176-191

Anavar

Tadalafil

Triptorelin

Winstrol

Vardenafil

Tesamorelin

Κιτρικό άλας Clomifene

Dianabol

Gonadorelin

Κιτρικό άλας Toremifene

Κιτρικό άλας Tamoxifen

DSIP

Finasteride

υδροχλωρίδιο

Selank

Benzocaine

Νάτριο T3 Liothyronine

Λ-Carnitine

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

WhatsApp : +8613657291547