99% παχιά καίγοντας στεροειδή CAS 96829-58-2 Orlistat υλικών αγνότητας ακατέργαστα φαρμακευτικά

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: TINGYI
Πιστοποίηση: GMP , ISO 9001:2008
Αριθμό μοντέλου: CAS: 96829-58-2
Ποσότητα παραγγελίας min: 10g
Τιμή: Contact Us
Συσκευασία λεπτομέρειες: Μυστικότητα και διακριτική συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: Συνήθως μέσα σε 7 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: Μεταφορά τράπεζας - Bitcoin - Western Union - MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 3000KG/Month
Όνομα προϊόντων: Orlistat CAS: 96829-58-2
MF: C29H53NO5 MW: 495.7348
Δοκιμή: 99% εμφάνιση: Άσπρη ή άσπρη σκόνη
Υψηλό φως:

φαρμακευτικά ενεργά συστατικά

,

φαρμακευτικά αναβολικά στεροειδή

Όνομα προϊόντων: Orlistat

 

Λεπτομέρειες προϊόντων:

 

 

ProductName

 

Orlistat

 

Μοριακός τύπος

 

C29H53NO5

 

Μοριακό βάρος

 

495.7348

 

Αριθμός ληξιαρχείων CAS

 

96829-58-2

 

Πυκνότητα

 

0.976g/cm3

 

Σημείο βρασμού

 

615.9°C 760 mmHg

 

Δείκτης διάθλασης

 

1,469

 

Σημείο ανάφλεξης

 

326.3°C

 

Πίεση ατμού

 

4.23E-15mmHg σε 25°C

 

Δοκιμή

 

99%
Εμφάνιση

 

Άσπρη ή άσπρη σκόνη

 

 

 

Περιγραφή:

 

Το Orlistat (επίσης γνωστό ως tetrahydrolipstatin) είναι ένα φάρμακο με σκοπό να μεταχειριστεί την παχυσαρκία. Πωλείται ως ιατρική συνταγή με το εμπορικό φίρμα από Roche στις περισσότερες χώρες, και είναι πωλημένου εξωχρηματιστηριακός όπως από GlaxoSmithKline στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η αρχική λειτουργία της αποτρέπει την απορρόφηση των λιπών από την ανθρώπινη διατροφή με τη δράση ως lipase ανασταλτικός παράγοντας, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας τη θερμιδική εισαγωγή. Προορίζεται για τη χρήση από κοινού με μια προμηθευτής-εποπτευμένη υγειονομική περίθαλψη διατροφή μειώνω-θερμίδας.

Η αποτελεσματικότητα του orlistat στην προώθηση της απώλειας βάρους είναι καθορισμένη, αν και μέτρια. Τα συγκεντρωμένα στοιχεία από τις κλινικές δοκιμές προτείνουν ότι οι άνθρωποι που δίνονται orlistat εκτός από τις τροποποιήσεις τρόπου ζωής, όπως η διατροφή και η άσκηση, χάνουν περίπου 2-3 χιλιόγραμμα (4.4-6.6 λίβρες) περισσότερο από εκείνοι που δεν παίρνουν το φάρμακο κατά τη διάρκεια ενός έτους. Το Orlistat επίσης συγκρατημένα μειώνει τη πίεση του αίματος, και εμφανίζεται να αποτρέπει την αρχή του τύπου - διαβήτης 2, είτε που οφείλεται στην απώλεια η ίδια βάρους είτε σε άλλα αποτελέσματα σε μια μεγάλη τυχαία ελεγχόμενη δοκιμή, orlistat βρέθηκε για να μειώνεται η επίπτωση του διαβήτη από σχεδόν 40% στους παχύσαρκους ανθρώπους.

 

Το Orlistat είναι ένα semi-synthetic παράγωγο του lipstatin, ένας μεταβολίτης που απομονώνεται από Streptomyces το toxytricini. Το Orlistat ενεργεί ως ισχυρός, αμετάκλητος ανασταλτικός παράγοντας παγκρεατικό lipase. Σε ζώντα οργανισμό, εμποδίζει την απορρόφηση triglycerides επιτρέποντας την απορρόφηση λιπαρού οξέος.

Το Orlistat χρησιμοποιείται ευρέως για την επεξεργασία της παχυσαρκίας ως στεροειδή απώλειας βάρους. Βιολογικός παγκρεατικός δραστηριότητας υπολιπεμικός, γαστρικός και carboxylester lipase ανασταλτικός παράγοντας. Δεν εκθέτει καμία δραστηριότητα στη φωσφολίπαση Α 2, esterase συκωτιού, trypsin και chymotrypsin. Εμποδίζει την περιοχή thioesterase του synthase λιπαρού οξέος, που οδηγεί στη σύλληψη κύκλων κυττάρων στο όριο Γ 1 το /S τεχνητό. Αποτρέπει την απορρόφηση περίπου του ενός τρίτου του λίπους από τα τρόφιμα και εκθέτει υπέρ-gastrokinetic, το antiobesity και την αντιυπερχολεστερολεμική δραστηριότητα σε ζώντα οργανισμό.

 

 

Εφαρμογή:

 

Το Orlistat (επίσης γνωστό ως tetrahydrolipstatin) είναι ένα φάρμακο με σκοπό να μεταχειριστεί την παχυσαρκία. Η αποτελεσματικότητα του orlistat στην προώθηση της απώλειας βάρους είναι καθορισμένη, Orlistat επίσης συγκρατημένα μειώνει τη πίεση του αίματος, και εμφανίζεται να αποτρέπει την αρχή του τύπου - διαβήτης 2. Η αρχική λειτουργία της αποτρέπει την απορρόφηση των λιπών από την ανθρώπινη διατροφή με τη δράση ως lipase ανασταλτικός παράγοντας, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας τη θερμιδική εισαγωγή. Προορίζεται για τη χρήση από κοινού με μια προμηθευτής-εποπτευμένη υγειονομική περίθαλψη διατροφή μειώνω-θερμίδας.

Η αποτελεσματικότητα του orlistat στην προώθηση της απώλειας βάρους είναι σαφής, αν και συγκρατημένα. Τα συγκεντρωμένα στοιχεία από τις κλινικές δοκιμές δείχνουν ότι οι άνθρωποι που δίνουν το olivide έχουν λιγότερο από 2-3 χιλιόγραμμα (4.4-6.6 λίβρες) του φαρμάκου από ένα έτος, εκτός από τις αλλαγές στον τρόπο ζωής όπως η διατροφή και η άσκηση. Είναι επίσης μια μέτρια μείωση της πίεσης του αίματος, φαίνεται να είναι σε θέση να αποτρέψει την αρχή του τύπου - διαβήτης 2, είτε που οφείλεται στην απώλεια η ίδια βάρους είτε άλλα αποτελέσματα σε μια μεγάλη τυχαία ελεγχόμενη δοκιμή, orlistat βρέθηκε στους παχύσαρκους ανθρώπους θα μειώσει την επίπτωση του διαβήτη από σχεδόν 40%

Το Orlistat χρησιμοποιείται για την επεξεργασία της παχυσαρκίας. Το ποσό απώλειας βάρους που επιτυγχάνεται με το orlistat ποικίλλει. Στις ενός έτους κλινικές δοκιμές, μεταξύ 35,5% και 54,8% των θεμάτων επέτυχε ένα 5% ή μια μεγαλύτερη μείωση στη μάζα σωμάτων, αν και όχι όλη αυτή η μάζα ήταν απαραιτήτως παχιά. Μεταξύ 16,4% και 24,8% επέτυχε τουλάχιστον μια μείωση 10% στο λίπος σωμάτων. Αφότου σταμάτησαν το orlistat, ένας σημαντικός αριθμός θεμάτων που επανακτήθηκαν βάρος-επάνω σε 35% του βάρους είχαν χάσει. Η επίπτωση του τύπου - ο διαβήτης 2 σε έναν παχύσαρκο πληθυσμό πάνω από τέσσερα έτη μειώνεται με το orlistat (6,2%) έναντι του ψευδοφαρμάκου (9,0%). Η μακροπρόθεσμη χρήση του orlistat οδηγεί επίσης σε μια μέτρια μείωση της πίεσης του αίματος (σημάνετε τις μειώσεις 2,5 και 1,9 mmHg στη συστολική και διαστολική πίεση του αίματος αντίστοιχα).

 

Το Orlistat είναι ένα φάρμακο που προωθεί την απώλεια βάρους με την παρεμπόδιση της πέψης και της απορρόφησης του λίπους στα τρόφιμα. Στο έντερο, ένα ένζυμο κάλεσε lipase (που παράγεται πρώτιστα από το πάγκρεας) το λίπος σπασιμάτων χώρια στα τρόφιμα έτσι ώστε μπορεί να απορροφηθεί στο σώμα. Το Orlistat εμποδίζει τη δράση lipase και με αυτόν τον τρόπο αποτρέπει την αποσύνθεση και την απορρόφηση του λίπους. Το Orlistat εμποδίζει την απορρόφηση περίπου 25% του λίπους σε ένα γεύμα. Το λίπος εκκρίνεται στα περιττώματα. Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται μαζί με μια γιατρός-εγκεκριμένα διατροφή μειώνω-θερμίδας, μια άσκηση, και ένα πρόγραμμα τροποποίησης συμπεριφοράς για να ενισχυθούν τα σημαντικά υπέρβαρα (παχύσαρκα) πρόσωπα να χάσουν το βάρος. Η λήψη orlistat μπορεί επίσης να βοηθήσει να σας αποτρέψει από την επανάκτηση του βάρους που έχετε χάσει. Το χάνοντας βάρος και η κράτηση αυτό μπορούν μακριά να μειώσουν τους πολλούς κινδύνους για την υγεία ότι η παχυσαρκία προκαλεί, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, το διαβήτη, τη υψηλή πίεση αίματος, μερικές μορφές καρκίνου, ορισμένα προβλήματα αναπνοής, και έναν πιό σύντομο κύκλο ζωής. Τα διαιτητικά λίπη πρέπει να αναλύσουν στα μικρότερα κομμάτια προτού να μπορέσει να τα απορροφήσει το σώμα. Το Orlistat λειτουργεί με το φράξιμο του ενζύμου που αναλύει τα λίπη στη διατροφή σας. Αυτό το undigested λίπος περνά έπειτα από το σώμα σας στη μετακίνηση εντέρων σας. Το Orlistat δεν εμποδίζει την απορρόφηση των θερμίδων από τη ζάχαρη και άλλα non-fat τρόφιμα, έτσι πρέπει ακόμα να περιορίσετε τη συνολική λήψη θερμίδων σας.

 

99% παχιά καίγοντας στεροειδή CAS 96829-58-2 Orlistat υλικών αγνότητας ακατέργαστα φαρμακευτικά 0

 

 

COA:

 

 

Στοιχεία

 

Πρότυπα Αποτελέσματα

 

Περιγραφή

 

Λευκό στο είδος άσπρης σκόνης είδος άσπρης σκόνης

 

Σημείο τήξης

 

193.0-200 196.0-198.9

 

Νερό

 

5-6.5% 5.6%

 

Διαλυτότητα

 

Διαλυτή ουσία στη μεθανόλη Συμμορφώνεται

 

PH

 

4.0-6.0 5

 

Βαριά μέταλλα

 

<10ppm>Συμμορφώνεται

 

Δοκιμή

 

>96% 99.2%

 

Υπόλειμμα στην ανάφλεξη

 

<0>0,03%

 

Ενιαία ακαθαρσία

 

<0>0,19%
Συμπέρασμα

 

Μέχρι το τυποποιημένο USP 32.

 

 

 

Δόση:

 

1) Συνηθισμένη ενήλικη δόση για την παχυσαρκία:

120 mg προφορικά τρεις φορές την ημέρα με κάθε κύριο γεύμα που περιέχει το λίπος. Η δόση μπορεί να ληφθεί κατά τη διάρκεια του γεύματος ή μέσα σε 1 ώρα από την ολοκλήρωση του γεύματος.

Η καθημερινή λήψη σας λίπους, υδατάνθρακα και πρωτεΐνης πρέπει να κατανεμηθεί τρία γεύματα. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρετε συνήθως μια κάψα στο πρόγευμα, μια στο μεσημεριανό γεύμα και άλλη στο γεύμα. Για να αποκομίσει το βέλτιστο όφελος, αποφύγετε την εισαγωγή των τροφίμων το λίπος μεταξύ των γευμάτων, όπως τα μπισκότα, η σοκολάτα και τα αλμυρά πρόχειρα φαγητά.

 

2) Συνηθισμένη παιδιατρική δόση για την παχυσαρκία:

12 έτη ή παλαιότερος: 120 mg προφορικά τρεις φορές την ημέρα με κάθε κύριο γεύμα που περιέχει το λίπος.

Η δόση μπορεί να ληφθεί κατά τη διάρκεια του γεύματος ή μέσα σε 1 ώρα από την ολοκλήρωση του γεύματος.

 

 

Τα πλεονεκτήματα επιχείρησής μας:

 

1, υψηλός - ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπα: U.S πρότυπα
2) Και το Purity≥99.8%
3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορούμε να παρέχουμε σε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα την τιμή εργοστασίων.


2, γρήγορα και ασφαλής παράδοση
1) Το δέμα μπορεί να σταλεί μέσα σε 8 ώρες μετά από την πληρωμή. Αριθμός καταδίωξης διαθέσιμος
2) Εξασφαλίστε και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφορών για την επιλογή σας.
3) Ποσοστό ≥99.8% περασμάτων τελωνείου
4)Παρέχουμε την πολιτική επαν-σκαφών.
5) Έχουμε την αποθήκη εμπορευμάτων στην Αυστραλία, Καναδάς και Αγγλία, έχουμε το απόθεμα μεγάλων ποσών στην αποθήκη εμπορευμάτων, μπορούμε να στείλουμε σε σας άμεσα από την ξένη αποθήκη εμπορευμάτων μας!
3, έχουμε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.
1) Η επαγγελματική υπηρεσία και η πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθανθούν άνετα, το επαρκές απόθεμα και η γρήγορη παράδοση συναντούν την επιθυμία τους.
2) Η απαίτηση των πελατών συνεδρίασης είναι η ευθύνη μας.
3) Υψηλός - ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, πρώτης τάξεως κέρδος υπηρεσιών η εμπιστοσύνη και έπαινος από τους πελάτες.

 

 

Σχετικός καυτός πωλώντας κατάλογος:

 

Παχιά απώλεια
T3 / Λ-Triiodothyronine το /Cytomel CAS 6893-02-3
T4/L-Thyroxine άλας νατρίου CAS 25416-65-3
Λ-Carnitine CAS 541-15-1
DMAA CAS 13803-74-2
Theobromine CAS 83-67-0
Synephrine CAS 94-07-5
Rimonabant CAS 168273-06-1
HCL Lorcaserin CAS 846589-98-8
CLA (κλιμένο λινελαϊκό οξύ) CAS 2420-56-6
Orlistat CAS 96829-58-2
Furazabol CAS 1239-29-8
Pyruvate ασβεστίου CAS 52009-14-0
 

 

 

Τα άλλα προϊόντα μας:

 

Στεροειδές τεστοστερόνης

 

 

Αριθ.

CAS ΑΡΙΘ.

Όνομα

1

CAS: 58-22-0

Βάση τεστοστερόνης

3

CAS: 76-43-7

Fluoxymesterone Halotestin

4

CAS: 2446-23-3

4-Chlorodehydromethyltestosterone (προφορικό turinabol)

5

CAS: 1255-49-8

Τεστοστερόνη Phenylpropionate

6

CAS: 57-85-2

Propionate τεστοστερόνης

7

CAS: 1045-69-8

Οξικό άλας τεστοστερόνης

8

CAS: 315-37-7

Τεστοστερόνη enanthate

9

CAS: 58-20-8

Τεστοστερόνη Cypionate

10

CAS: 1424-00-6

Mesterolone (Proviron)

11

CAS: 5949-44-0

Τεστοστερόνη Undecanoate

12

CAS: 15262-86-9

Τεστοστερόνη isocaproate

13

CAS: 855-19-6

Turinabol (οξικό άλας 4-Chlorotestosterone/Clostebol)

14

CAS: Αριθ.

Τεστοστερόνη Sustanon 250/100

15

CAS: 5721-91-5

Τεστοστερόνη decanoate

16

CAS: 58-18-4

Methyltestosterone (17-methyltestosterone)

17

CAS: 58-20-8

1-δοκιμή λίρα Κύπρου, Dihydroboldenone Cypionate

Στεροειδές Boldenone

 

 

17

CAS: 846-48-0

Boldenone

18

CAS: 13103-34-9

Boldenone Undecylenate (ισορροπιες)

19

CAS: 846-46-0

Οξικό άλας Boldenone

20

CAS: 13103-34-9

Propionate Boldenone

21

CAS: 106505-90-2

Boldenone Cypionate

Στεροειδές Trenbolone

 

 

22

CAS: 10161-33-8

Βάση Trenbolone

23

CAS: 10161-34-9

Οξικό άλας Trenbolone (Finaplix h/Revalor-χ)

24

CAS: 472-61-546

Trenbolone enanthate (parabolan)

25

CAS: 23454-33-3

Ανθρακικό άλας Hexahydrobenzyl Trenbolone

Στεροειδές Nandrolone

 

 

26

CAS: 434-22-0

Nandrolone

27

CAS: 62-90-8

Nandrolone Phenypropionate (πυρηνικός σταθμός) /durabolin

28

CAS: 601-63-8

Nandrolone cypionate

29

CAS: 360-70-3

Nandrolone decanoate (DECA)/durabolin Deca

30

CAS: 862-89-5

Nandrolone Undecylate

31

CAS: 7207-92-3

Propionate Nandrolone

Στεροειδές Primobolan

 

 

32

CAS: 434-05-9

Οξικό άλας Methenolone (Primobolan)

33

CAS: 303-42-4

Methenolone enanthate (USAN)

34

CAS: 153-00-4

Metenolone

35

CAS: 3381-88-2

Σκόνη/Methasterone Superdrol (μεθυλικός-drostanolone)

36

CAS: 521-12-0

Propionate Drostanolone (Masteron)

37

CAS: 472-61-145

Drostanolone Enanthate (Masteron)

Αναβολικά στεροειδή

 

 

38

CAS: 72-63-9

Methandrostenolone (Dianabol, methandienone)

39

CAS: 3704-09-4

 

Mibolerone

40

CAS: 965-93-5

Methyltrienolone (Metribolone)

41

CAS: 5197-58-0

Methylstenbolone

42

CAS: 5630-53-5

Tibolone

43

CAS: 521-11-9

Mestanolone

44

CAS: 521-18-6

Stanolone (androstanolone)

45

CAS: 434-07-1

Oxymetholone (Anadrol)

46

CAS: 53-39-4

Oxandrolone (Anavar)

47

CAS: 10418-03-8

stanozolol (Winstrol)

48

CAS: 6157-87-5

Οξικό άλας Trestolone

49

CAS: 853-23-6

Dehydroisoandrosterone 3 οξικό άλας

50

CAS: 53-43-0

Dehydroepiandrosterone (DHEA)

51

CAS: 481-29-8

Epiandrosterone

52

CAS: 566-19-8

7-Keto-dehydroepiandrosterone

53

CAS: 76822-24-7

1-DHEA

 

 

Άλλα καυτός-πωλώντας στεροειδή και πεπτίδια:

 

Οξικό άλας τεστοστερόνης

Οξικό άλας Trenbolone

MGF

Τεστοστερόνη Cypionate

Trenbolone Enanthate

MGF ΓΟΜΦΩΝ

Τεστοστερόνη Decanoate

Οξικό άλας Boldenone

Cjc-1295

Τεστοστερόνη Enanthate

Boldenone undecylenate

CJC-1295 DAC

Τεστοστερόνη Isocaproate

Boldenone Cypionate

PT-141

Τεστοστερόνη Phenylpropionate

Propionate Boldenone

Melanotan-1

Propionate τεστοστερόνης

Nandrolone Decanoate

Melanotan-2

Τεστοστερόνη Undecanoate

Nandrolone phenylpropionate

Ghrp-2

Mesterone

Nandrolone undecylate

Ghrp-6

Τεστοστερόνη Sustanon 250

Nandrolone cypionate

Ipamorelin

Οξικό άλας Clostebol

Propionate Nandrolone

Hexarelin

Methylandrostanolone

Methyltrienolone

Sermorelin

Methenolone Enanthate

Propionate Drostanolone

Oxytocin

Οξικό άλας Methenolone

Drostanolone Enanthate

TB500

Anadrol

Stanolone

Τεμάχιο 176-191

Anavar

Tadalafil

Triptorelin

Winstrol

Vardenafil

Tesamorelin

Κιτρικό άλας Clomifene

Dianabol

Gonadorelin

Κιτρικό άλας Toremifene

Κιτρικό άλας Tamoxifen

DSIP

Finasteride

υδροχλωρίδιο

Selank

Benzocaine

Νάτριο T3 Liothyronine

Λ-Carnitine

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

WhatsApp : +8613657291547