99% παχιά καίγοντας στεροειδή Synephrine CAS 94-07-5 αγνότητας για την απώλεια βάρους

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: TINGYI
Πιστοποίηση: GMP , ISO 9001:2008
Αριθμό μοντέλου: CAS: 94-07-5
Ποσότητα παραγγελίας min: 10g
Τιμή: Contact Us
Συσκευασία λεπτομέρειες: Μυστικότητα και διακριτική συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: Συνήθως μέσα σε 7 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: Μεταφορά τράπεζας - Bitcoin - Western Union - MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 3000KG/Month
Όνομα προϊόντων: Synephrine CAS: 94-07-5
MF: C9H13NO2 MW: 167.21
EINECS: 202-300-9 εμφάνιση: Στερεά άσπρη σκόνη
Υψηλό φως:

φαρμακευτικά ενεργά συστατικά

,

φαρμακευτικές λεπτές χημικές ουσίες

Όνομα προϊόντων: Synephrine

 

Λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Synephrine
Συνώνυμα: oxedrine SYNEPHERINE (+/-) - SYNEPHRINE SYNEPHRINE 4-υδροξύ-άλφα (methylaminomethyl) βενζυλικό οινόπνευμα AKOS NCG1-0008 1 [4-HYDROXYPHENYL] - 2-METHYLAMINOETHANOL ΑΥΓΗ ΚΑ-6561
CAS: 94-07-5
MF: C9H13NO2
MW: 167.21
EINECS: 202-300-9
Χημικές ιδιότητες Off-White στην μπεζ σκόνη
Α-adrenergic αγωνιστής δεκτών χρήσης Α, vasoconstrictor.
Αντι-παχυσαρκία χρήσης
Α-adrenergic αγωνιστής δεκτών χρήσης Α, vasoconstrictor

 

 

Περιγραφή:

 

Το Synephrine είναι ένα είδος βιολογικής ενεργού ουσίας, που εξάγεται κυρίως από το πορτοκάλι, tangerine τη φλούδα, τον πράσινους φλοιό και τις εγκαταστάσεις rutaceae, είναι μια ιατρική παραδοσιακού κινέζικου και διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο του αποτελεσματικού τμήματος immaturus aurantii frutus. Το Synephrine έχει μια ισχυρή καρδιά, συστολή όγκου αίματος αύξησης, αιμοφόρα αγγεία, υψηλή συνολική περιφερειακή αγγειακή αντίσταση και κάνει την αριστερή κοιλιακή πίεση και την επίδραση της αρτηριακής πίεσης του αίματος, της αντίστασης κλονισμού, και της επίδρασης που μειώνουν το βάρος. Αλλά επειδή το Synephrine έχει η παρόμοια δομή σε αυτή του αλκαλίου γιούτας έχει διεγείρει κεντρικό νευρικό, οι πιθανές παρενέργειες της καρδιαγγειακής πάθησης, τα τελευταία χρόνια περιορίζεται χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και άλλες χώρες.

Το Synephrine εξάγεται κυρίως από ένα aurantium εσπεριδοειδών φρούτων (aurantium εσπεριδοειδών) μέσα. Συμπεριλαμβανόμενος στη σκανδιναβική φαρμακοποιία τρία και τη γερμανική φαρμακοποιία. Το φυσικό synephrine τονωτικών είναι ο 21$ος αιώνας, χωρίς οποιεσδήποτε παρενέργειες και θετική απάντηση, που χρησιμοποιούνται ευρέως στην ιατρική, τρόφιμα, ποτό και άλλη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης, με τα απαγορευμένες χημικές συνθετικές φάρμακα, την απαίτηση synephrine και την αξία θα διπλασιαστεί.
Το Synephrine είναι καρποί ασβέστη του κύριου ενεργού συστατικού, που μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει την υπερβολική ενέργεια (συσσώρευση θερμότητας), από τον αέρα qi, να θερμάνει το στομάχι υποκινεί την όρεξη και επιταχύνει το μεταβολισμό. Είναι επίσης ένας ήπιος expectorant αρώματος πράκτορας, νευρολογικά ηρεμιστικά και καθαρτική επεξεργασία της δυσκοιλιότητας. Οι χρήστες μπορούν να αναμείνουν ότι τα μεταβλητά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την κατανάλωση υπερβολικών θερμίδων, μειώνουν την όρεξη και αυξάνουν satiety, αυτά είναι πιθανό να οδηγήσουν στην απώλεια βάρους.

 

Το Synephrine, ή, πιο συγκεκριμένα, το π-synephrine, είναι ένα αλακαλοειδές, εμφανιμένος φυσικά σε μερικά φυτά και ζώα, και επίσης στα εγκεκριμένα προϊόντα φαρμάκων ως μ-αντικατασταθε'ν ανάλογό του γνωστό ως νεω-synephrine. το π-synephrine (ή στο παρελθόν Sympatol και oxedrine) και το μ-synephrine είναι γνωστό για τα πιό μακροχρόνια να ενεργήσουν τους adrenergic αποτελέσματα έναντι norepinephrine. Έχει υπάρξει κάποια σύγχυση για τα βιολογικά αποτελέσματα του synephrine λόγω της ομοιότητας αυτού του Η.Ε-προταγμένου ονόματος στο μ-synephrine, το meta-Synephrine και το Neosynephrine ονομάτων, τα οποία αναφέρονται σε ένα σχετικό φάρμακο και μια φυσική αμίνη γνωστά συχνότερα ως phenylephrine.

Αν και υπάρχουν χημικές και φαρμακολογικές ομοιότητες μεταξύ του synephrine και phenylephrine, είναι εντούτοις διαφορετικές ουσίες. Το Synephrine μπορεί να βοηθήσει να καψει το λίπος, να καταστείλει την όρεξη και να αυξήσει την ενέργεια. Το Synephrine προέρχεται από τα φρούτα aurantium εσπεριδοειδών, τα οποία χρησιμοποιούνται για ποικίλους λόγους στην ιατρική παραδοσιακού κινέζικου.
Το Synephrine είναι ένα τονωτικό, παρόμοιο με την καφεΐνη και την εφεδρίνη. Έχει τα παρόμοια αποτελέσματα από την άποψη της παροχής και ενεργειακή ώθηση, της καταστολής της όρεξης και της αύξησης μεταβολικού του ποσοστού που οδηγεί στο κάψιμο περισσότερων θερμίδων. Το Synephrine είναι μια ένωση που χρησιμοποιείται συνήθως για την απώλεια βάρους. Το Synephrine έχει κερδίσει τη σημαντική δημοτικότητα ως εναλλακτική λύση στην εφεδρίνη. Τα προϊόντα που περιέχουν το πικρό πορτοκάλι ή το synephrine υποψιάζονται της πρόκλησης των δυσμενών καρδιαγγειακών αντιδράσεων. Το Synephrine μπορεί να υποκινήσει την κατανάλωση γλυκόζης (glut4-εξαρτώμενη λήψη γλυκόζης) με την υποκίνηση της δραστηριότητας AMPK, ανεξάρτητα από την ινσουλίνη-υποκινημένη δραστηριότητα κινάση-Akt PI3 στα κύτταρα σκελετικών μυών L6.

 

 

Εφαρμογή:

 

1. Το Synephrine ενεργεί κυρίως στο δέκτη αδρεναλίνης, η καρδιά έχει ορισμένη διέγερση Μπορέστε να συρρικνωθείτε ανυψωμένη τη αιμοφόρα αγγεία επέκταση πίεσης του αίματος της τραχείας και του βρόγχου.

2. Το Synephrine έχει κάποια από την απώλεια του βάρους και των καταπραϋντικών αποτελεσμάτων.

3. Synephrine που χρησιμοποιείται στην επεξεργασία του βρογχικών κλινικών κλονισμού άσθματος και της κατάρρευσης υπότασης και ορθοστατικός
gastroptosis κ.λπ. δυσπεψίας υπότασης όχι.

4. Το Synephrine έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως

Το Synephrine είναι καρποί ασβέστη του κύριου ενεργού συστατικού, που μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει την υπερβολική ενέργεια (συσσώρευση θερμότητας), από τον αέρα qi, να θερμάνει το στομάχι υποκινεί την όρεξη και επιταχύνει το μεταβολισμό. Είναι επίσης ένας ήπιος expectorant αρώματος πράκτορας, νευρολογικά ηρεμιστικά και καθαρτική επεξεργασία της δυσκοιλιότητας. Οι χρήστες μπορούν να αναμείνουν ότι τα μεταβλητά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την κατανάλωση υπερβολικών θερμίδων, μειώνουν την όρεξη και αυξάνουν satiety, αυτά είναι πιθανό να οδηγήσουν στην απώλεια βάρους.

Το Synephrine είναι ένα είδος βιολογικής ενεργού ουσίας, που εξάγεται κυρίως από το πορτοκάλι, tangerine τη φλούδα, τον πράσινους φλοιό και τις εγκαταστάσεις rutaceae, είναι μια ιατρική παραδοσιακού κινέζικου και διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο του immaturus aurantii frutus που το αποτελεσματικό συστατικό, έχει μια ισχυρή καρδιά, συστολή όγκου αίματος αύξησης, αιμοφόρα αγγεία, υψηλή συνολική περιφερειακή αγγειακή αντίσταση και κάνει την αριστερή κοιλιακή πίεση και την επίδραση της αρτηριακής πίεσης του αίματος, της αντίστασης κλονισμού, και της επίδρασης που μειώνουν το βάρος. Είναι χημικά παρόμοιο με την εφεδρίνη και το pseudoephedrine συμπληρώματα που βρίσκονται σε πολλοί τα εξωχρηματιστηριακά φάρμακα κρύου/αλλεργίας και της απώλειας και της ενέργειας βάρους που περιέχουν το μΑ huang. Συνεπώς, το synephrine προσκρούει στο επινεφρίδιο σύστημα του ανθρώπινου σώματος και αυξάνει το βασικό μεταβολικό ποσοστό, το οποίο αποτελεί μέχρι και το 70% των καθημερινών θερμιδικών δαπανών σας.

 

99% παχιά καίγοντας στεροειδή Synephrine CAS 94-07-5 αγνότητας για την απώλεια βάρους 0

 

 

COA:

 

 

Προσδιορισμός

 

Θετική αντίδραση   Ελεγχμένος

 

Εμφάνιση

 

σκόνη   Συμμορφώνεται

 

Χρώμα

 

Άσπρος   Συμμορφώνεται

 

Μυρωδιά

 

Χαρακτηριστικό   Συμμορφώνεται

 

Απώλεια στην ξήρανση

 

≤0.5% 0,2% Συμμορφώνεται

 

Μέγεθος πλέγματος

 

80mesh 80 Συμμορφώνεται

 

Βαριά μέταλλα

 

≤10ppm <10ppm>Συμμορφώνεται

 

Μικροβιολογικός

 

     

 

Συνολική αρίθμηση πιάτων

 

≤1000cfu/g   Συμμορφώνεται

 

Ζύμη & φόρμα

 

≤100cfu/g   Συμμορφώνεται

 

Σαλμονέλες

 

Αρνητικός   Αρνητικός

 

E.Coli

 

Αρνητικός   Αρνητικός
 

 

 

Λειτουργία:


1. Με τη λειτουργία αντιβακτηριακού και των αντι-μυκήτων, μπορεί να αντισταθεί διάφορο σε πιό bactirier, όπως ο σταφυλόκοκκος - χρυσός, Escherichia coli, τυφοειδής βάκιλος
2. Με τη λειτουργία του χαμηλώματος της χοληστερόλης αίματος, η μείωση της θρόμβωσης, βελτίωση της μικροκυκλοφορίατος και του θρεπτικού ανεφοδιασμού, αυτό μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει τις εγκεφαλοαγγειακές ασθένειες.
3. Έχει τη λειτουργία του spasmolysis και cholagogue.
4. Έχει τη λειτουργία αντιφλεγμονώδης και sedative
5. Έχει τη λειτουργία αντικαρκινικό, aldose reductase της ανασταλτικής επίδρασης του ματιού

 

 

Τα πλεονεκτήματα επιχείρησής μας:

 

 

1, υψηλός - ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπα: U.S πρότυπα
2) Και το Purity≥99.8%
3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορούμε να παρέχουμε σε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα την τιμή εργοστασίων.


2, γρήγορα και ασφαλής παράδοση
1) Το δέμα μπορεί να σταλεί μέσα σε 8 ώρες μετά από την πληρωμή. Αριθμός καταδίωξης διαθέσιμος
2) Εξασφαλίστε και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφορών για την επιλογή σας.
3) Ποσοστό ≥99.8% περασμάτων τελωνείου
4)Παρέχουμε την πολιτική επαν-σκαφών.
5) Έχουμε την αποθήκη εμπορευμάτων στην Αυστραλία, Καναδάς και Αγγλία, έχουμε το απόθεμα μεγάλων ποσών στην αποθήκη εμπορευμάτων, μπορούμε να στείλουμε σε σας άμεσα από την ξένη αποθήκη εμπορευμάτων μας!
3, έχουμε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.
1) Η επαγγελματική υπηρεσία και η πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθανθούν άνετα, το επαρκές απόθεμα και η γρήγορη παράδοση συναντούν την επιθυμία τους.
2) Η απαίτηση των πελατών συνεδρίασης είναι η ευθύνη μας.
3) Υψηλός - ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, πρώτης τάξεως κέρδος υπηρεσιών η εμπιστοσύνη και έπαινος από τους πελάτες.

 

 

Σχετικός καυτός πωλώντας κατάλογος:

 

Παχιά απώλεια
T3 / Λ-Triiodothyronine το /Cytomel CAS 6893-02-3
T4/L-Thyroxine άλας νατρίου CAS 25416-65-3
Λ-Carnitine CAS 541-15-1
DMAA CAS 13803-74-2
Theobromine CAS 83-67-0
Synephrine CAS 94-07-5
Rimonabant CAS 168273-06-1
HCL Lorcaserin CAS 846589-98-8
CLA (κλιμένο λινελαϊκό οξύ) CAS 2420-56-6
Orlistat CAS 96829-58-2
Furazabol CAS 1239-29-8
Pyruvate ασβεστίου CAS 52009-14-0
 

 

 

Τα άλλα προϊόντα μας:

 

Στεροειδές τεστοστερόνης

 

 

Αριθ.

CAS ΑΡΙΘ.

Όνομα

1

CAS: 58-22-0

Βάση τεστοστερόνης

3

CAS: 76-43-7

Fluoxymesterone Halotestin

4

CAS: 2446-23-3

4-Chlorodehydromethyltestosterone (προφορικό turinabol)

5

CAS: 1255-49-8

Τεστοστερόνη Phenylpropionate

6

CAS: 57-85-2

Propionate τεστοστερόνης

7

CAS: 1045-69-8

Οξικό άλας τεστοστερόνης

8

CAS: 315-37-7

Τεστοστερόνη enanthate

9

CAS: 58-20-8

Τεστοστερόνη Cypionate

10

CAS: 1424-00-6

Mesterolone (Proviron)

11

CAS: 5949-44-0

Τεστοστερόνη Undecanoate

12

CAS: 15262-86-9

Τεστοστερόνη isocaproate

13

CAS: 855-19-6

Turinabol (οξικό άλας 4-Chlorotestosterone/Clostebol)

14

CAS: Αριθ.

Τεστοστερόνη Sustanon 250/100

15

CAS: 5721-91-5

Τεστοστερόνη decanoate

16

CAS: 58-18-4

Methyltestosterone (17-methyltestosterone)

17

CAS: 58-20-8

1-δοκιμή λίρα Κύπρου, Dihydroboldenone Cypionate

Στεροειδές Boldenone

 

 

17

CAS: 846-48-0

Boldenone

18

CAS: 13103-34-9

Boldenone Undecylenate (ισορροπιες)

19

CAS: 846-46-0

Οξικό άλας Boldenone

20

CAS: 13103-34-9

Propionate Boldenone

21

CAS: 106505-90-2

Boldenone Cypionate

Στεροειδές Trenbolone

 

 

22

CAS: 10161-33-8

Βάση Trenbolone

23

CAS: 10161-34-9

Οξικό άλας Trenbolone (Finaplix h/Revalor-χ)

24

CAS: 472-61-546

Trenbolone enanthate (parabolan)

25

CAS: 23454-33-3

Ανθρακικό άλας Hexahydrobenzyl Trenbolone

Στεροειδές Nandrolone

 

 

26

CAS: 434-22-0

Nandrolone

27

CAS: 62-90-8

Nandrolone Phenypropionate (πυρηνικός σταθμός) /durabolin

28

CAS: 601-63-8

Nandrolone cypionate

29

CAS: 360-70-3

Nandrolone decanoate (DECA)/durabolin Deca

30

CAS: 862-89-5

Nandrolone Undecylate

31

CAS: 7207-92-3

Propionate Nandrolone

Στεροειδές Primobolan

 

 

32

CAS: 434-05-9

Οξικό άλας Methenolone (Primobolan)

33

CAS: 303-42-4

Methenolone enanthate (USAN)

34

CAS: 153-00-4

Metenolone

35

CAS: 3381-88-2

Σκόνη/Methasterone Superdrol (μεθυλικός-drostanolone)

36

CAS: 521-12-0

Propionate Drostanolone (Masteron)

37

CAS: 472-61-145

Drostanolone Enanthate (Masteron)

Αναβολικά στεροειδή

 

 

38

CAS: 72-63-9

Methandrostenolone (Dianabol, methandienone)

39

CAS: 3704-09-4

 

Mibolerone

40

CAS: 965-93-5

Methyltrienolone (Metribolone)

41

CAS: 5197-58-0

Methylstenbolone

42

CAS: 5630-53-5

Tibolone

43

CAS: 521-11-9

Mestanolone

44

CAS: 521-18-6

Stanolone (androstanolone)

45

CAS: 434-07-1

Oxymetholone (Anadrol)

46

CAS: 53-39-4

Oxandrolone (Anavar)

47

CAS: 10418-03-8

stanozolol (Winstrol)

48

CAS: 6157-87-5

Οξικό άλας Trestolone

49

CAS: 853-23-6

Dehydroisoandrosterone 3 οξικό άλας

50

CAS: 53-43-0

Dehydroepiandrosterone (DHEA)

51

CAS: 481-29-8

Epiandrosterone

52

CAS: 566-19-8

7-Keto-dehydroepiandrosterone

53

CAS: 76822-24-7

1-DHEA

 

 

Άλλα καυτός-πωλώντας στεροειδή και πεπτίδια:

 

Οξικό άλας τεστοστερόνης

Οξικό άλας Trenbolone

MGF

Τεστοστερόνη Cypionate

Trenbolone Enanthate

MGF ΓΟΜΦΩΝ

Τεστοστερόνη Decanoate

Οξικό άλας Boldenone

Cjc-1295

Τεστοστερόνη Enanthate

Boldenone undecylenate

CJC-1295 DAC

Τεστοστερόνη Isocaproate

Boldenone Cypionate

PT-141

Τεστοστερόνη Phenylpropionate

Propionate Boldenone

Melanotan-1

Propionate τεστοστερόνης

Nandrolone Decanoate

Melanotan-2

Τεστοστερόνη Undecanoate

Nandrolone phenylpropionate

Ghrp-2

Mesterone

Nandrolone undecylate

Ghrp-6

Τεστοστερόνη Sustanon 250

Nandrolone cypionate

Ipamorelin

Οξικό άλας Clostebol

Propionate Nandrolone

Hexarelin

Methylandrostanolone

Methyltrienolone

Sermorelin

Methenolone Enanthate

Propionate Drostanolone

Oxytocin

Οξικό άλας Methenolone

Drostanolone Enanthate

TB500

Anadrol

Stanolone

Τεμάχιο 176-191

Anavar

Tadalafil

Triptorelin

Winstrol

Vardenafil

Tesamorelin

Κιτρικό άλας Clomifene

Dianabol

Gonadorelin

Κιτρικό άλας Toremifene

Κιτρικό άλας Tamoxifen

DSIP

Finasteride

υδροχλωρίδιο

Selank

Benzocaine

Νάτριο T3 Liothyronine

Λ-Carnitine

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

WhatsApp : +8613657291547