Τελειωμένη ναυτιλία ταμπλετών CAS 434-07-1 USPS UPS STADA Anadrol 50mg*50 στεροειδές

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: STADA
Πιστοποίηση: ISO9001,BRC,KOSHER
Αριθμό μοντέλου: 434-07-1
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μπουκάλι
Τιμή: negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κουτιά
Χρόνος παράδοσης: 1-2 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μεταφορά τράπεζας - Bitcoin - Venmo - transferwise-Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 1000bottles/week
Όνομα: Anadrol CAS: 434-07-1
Δύναμη: 50mg*50/bottle Χρόνος ναυτιλίας: 5-7 ημέρες με την αμερικανική εσωτερική ναυτιλία
Στέλνοντας τρόποι: USPS, UPS Τρόποι πληρωμής: Venmo, καλώδιο τραπεζών και bitcoin, Paypal
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το giantsteroidsource@protonmail.com whatsapp: +86-13657291547
wickr: sinosource
Υψηλό φως:

Ταμπλέτες USPS Anadrol 50mg

,

UPS που στέλνει τις ταμπλέτες Anadrol 50mg

,

Τελειωμένες στεροειδές ταμπλέτες Anadrol 50mg

Περιγραφή προϊόντων Anadrol (Oxymetholone) 50mg

 

Το Oxymetholone, που μαρκάρεται γενικά Anadrol, είναι ένα πολύ ισχυρό προφορικό αναβολικό στεροειδές. Έχει χτίσει μια φήμη στο bodybuilding κόσμο λόγω των απίστευτα ισχυρών αναβολικών δυνατοτήτων του που είναι 3.2X αυτή της ευθείας τεστοστερόνης. Είναι ένα μοναδικό στεροειδές, λόγω των ενδιαφερουσών ιδιοτήτων του, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να επηρεαστεί ακόμα το οιστρογόνο χωρίς αρωμάτισμα.

ΧΡΗΣΕΙΣ: Αυτό το φάρμακο είναι μια συνθετική αρσενική ορμόνη (ανδρόγυνο ή αναβολικό στεροειδές) που χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί μια χαμηλή κόκκινη αρίθμηση κυττάρων αίματος (αναιμία). Λειτουργεί με την αύξηση του ποσού της ορμόνης (ερυθροποιητίνη) που περιλαμβάνεται στην παραγωγή των κόκκινων κυττάρων αίματος. Λόγω του κινδύνου σοβαρών, ενδεχομένως απειλητικών για τη ζωή παρενεργειών, αυτό το φάρμακο δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει την αθλητική απόδοση ή τη φυσική εμφάνιση. Το Oxymetholone δεν ενισχύει την αθλητική δυνατότητα. Όταν χρησιμοποιημένοι όπως κατευθύνεται κάτω από την ιατρική επίβλεψη, οι κίνδυνοι είναι ελάχιστοι.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ: Πάρτε αυτό το φάρμακο προφορικά όπως κατευθύνεται από το γιατρό σας. Μπορεί να ληφθεί με τα τρόφιμα ή το γάλα εάν το στομάχι που ανατρέπεται εμφανίζεται. Χρησιμοποιήστε αυτό το φάρμακο προκειμένου να πάρετε τακτικά το περισσότερο όφελος από το. Θυμηθείτε να το χρησιμοποιήσετε συγχρόνως κάθε μέρα. Η δόση είναι βασισμένη στη ιατρική κατάσταση και την απάντησή σας στη θεραπεία. Μην αυξήστε τη δόση σας ή μην πάρτε αυτό συχνότερα από κατευθυνμένο δεδομένου ότι ο κίνδυνος παρενεργειών μπορεί να αυξηθεί. Μπορεί να πάρει μεταξύ 3-6 μήνες προτού να εμφανιστεί ένα όφελος από αυτό το φάρμακο.

ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ: Ο γιατρός ή ο φαρμακοποιός σας μπορεί ήδη να γνωρίζει οποιεσδήποτε πιθανές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων και μπορεί σας για τους. Μην αρχίστε, μην σταματήστε, ή αλλάξτε τη δόση οποιασδήποτε ιατρικής πριν από να ελέγξει με τους πρώτα. Πρίν χρησιμοποιεί αυτό το φάρμακο, πέστε στο γιατρό ή το φαρμακοποιό σας όλων συνταγής και nonprescription/βοτανικών προϊόντων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ειδικά: warfarin. Αυτό το φάρμακο μπορεί να έχει επιπτώσεις στα αποτελέσματα ορισμένων δοκιμών εργαστηρίων. Σιγουρευτείτε το εργαστηριακό προσωπικό και οι γιατροί σας ξέρουν ότι χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο. Το παρόν έγγραφο δεν περιέχει όλες τις πιθανές αλληλεπιδράσεις. Επομένως, πρίν χρησιμοποιεί αυτό το προϊόν, πέστε στο γιατρό ή το φαρμακοποιό σας όλων των προϊόντων που χρησιμοποιείτε. Κρατήστε έναν κατάλογο όλων των φαρμάκων σας με σας, και μοιραστείτε τον κατάλογο με το γιατρό και το φαρμακοποιό σας.

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΌΣΗ: Εάν η υπερβολική δόση υποψιάζεται, ελάτε σε επαφή με ένα κέντρο ή μια εντατική ελέγχου δηλητήριων αμέσως. Οι αμερικανικοί κάτοικοι μπορούν να καλέσουν το τοπικό κέντρο ελέγχου δηλητήριών τους σε 1-800-222-1222. Οι κάτοικοι του Καναδά μπορούν να καλέσουν ένα επαρχιακό κέντρο ελέγχου δηλητήριων.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Μην μοιραστείτε αυτό το φάρμακο με άλλους. Είναι ενάντια στο νόμο. Μια ισορροπημένη διατροφή, πλούσια στο σίδηρο και φολικό οξύ, μπορεί να βοηθήσει να βελτιώσει τον όρο σας. Συζητήστε ένα σχέδιο διατροφής με το γιατρό σας. Το εργαστήριο ή/και οι ιατρικές εξετάσεις (π.χ., αρίθμηση αίματος, επίπεδα σιδήρου, επίπεδα χοληστερόλης, αίμα/ορυκτά επίπεδα ούρων, δοκιμές λειτουργίας συκωτιού, προστατικός διαγωνισμός) πρέπει να εκτελεσθούν περιοδικά για να παρακολουθήσουν την πρόοδό σας ή να ελέγξουν για τις παρενέργειες. Συμβουλευθείτε το γιατρό σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΛΕΙΜΜΕΝΗ ΔΟΣΗ: Εάν χάνετε μια δόση, την χρησιμοποιήστε μόλις θυμάστε. Εάν είναι κοντά στο χρόνο της επόμενης δόσης, πηδήστε τη λειμμένη δόση και επαναλάβετε το συνηθισμένο πρόγραμμα χορήγησης της δόσης σας. Μην διπλασιάστε τη δόση για να προφθάσετε.

 

 

Ταυτότητα Στοιχείο Ικανότητα
1 Dianabol 50mg*50
2 Anavar 10mg*80
3 Anavar 50mg*50
4 Winstrol 10mg*80
5 Winstrol 50mg*50
6 Anadrol 50mg*50
7 Turinabol 50mg*50
8 Proviron 20mg*50
9 Halotestin 10mg*50
10 Superdrol (methasterone) 10mg*50
11 Clomid 50mg*50
12 Nolvadex 20mg*50
13 Arimidex 1mg*50
14 Aromasin (Exemestane) 25mg*50
15 Letrozole 2.5mg*50
16 Clenbuterol 200mcg*30ml
17 T3 200mcg*30ml
18 Cialis 30mls 30mg
19 Βιάγκρα 30mls 100mg

 

 

Οποιεσδήποτε ανάγκες, παρακαλώ μας έρχονται σε επαφή με

Whatsapp: +86-13657291547

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το giantsteroidsource@protonmail.com

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

WhatsApp : +8613657291547