Γιγαντιαία στεροειδής Co. Pharm, ΕΠΕ
Επαγγελματική υπηρεσία παράδοσης 丨 ποιοτικών προϊόντων 丨 ασφαλής

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Giant Steroid Pharma Co.,Ltd

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας Σκόνη Decanoate Nandrolone για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Σκόνη Decanoate Nandrolone για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ ενδιαφέρον για οποιουσδήποτε άλλουσδήποτε προμηθευτές αλλά εσείς, Tom. Εντυπωσιάστηκα σημαντικά με την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των προϊόντων σας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ.

—— Andrew S (UK)

Ο Tom είναι άτομο της λέξης του, και τράβηξε κατευθείαν όταν δεν μπόρεσε αλλιώς καμία! Δεν θα διστάσω να διατάξω από τον πάλι. Τοπ υπηρεσία και ποιότητα εγκοπών!

—— James Κ (Αυστραλία)

Η συσκευασία ήρθε πολύ γρήγορα, ευχαριστεί το Tom. Είστε σίγουρα ο νέος τύπος μου. Είστε μεγάλοι να εξετάσετε.

—— Haydee Rodriguez (ΗΠΑ)

Είμαι Online Chat Now

Giant Steroid Pharma Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6
Giant Steroid Pharma Co.,Ltd Giant Steroid Pharma Co.,Ltd Giant Steroid Pharma Co.,Ltd Giant Steroid Pharma Co.,Ltd Giant Steroid Pharma Co.,Ltd Giant Steroid Pharma Co.,Ltd
Εργοστάσιο Εργοστάσιο Εξοπλισμός παραγωγής Αποστειρωμένο περιβάλλον Παραγωγή Ποιοτικός έλεγχος

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ΓΙΓΑΝΤΑΣ
Αριθμός Υπαλλήλων : 300~600
Ετήσιες πωλήσεις : 30000000-40000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2001
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η Co. Pharma GiantSteroid, ΕΠΕ καθιερώθηκε τον Ιούνιο του 2008 και είναι πειραματική επιχείρηση των φαρμακευτικών πρώτων υλών στην Κίνα. Καλύπτοντας έναν τομέα 500 τετραγωνικών μέτρων, με περισσότερους από 70 υπαλλήλους, η επιχείρηση ήταν κύρια του καταχωρημένου κεφαλαίου RMB 30 εκατομμύρια. Το τμήμα παραγωγής οργάνωσης επιχείρησής μας, το ποιοτικό τμήμα, το επιχειρησιακό τμήμα, το κέντρο πληροφόρησης, το κέντρο διανομής και άλλα πολλαπλάσια τμήματα, και έχουν την εμπειρία της εξαγωγής για περισσότερο από 10 έτη.

 

 

Επενδύουμε το μεγάλους κεφάλαιο και τους εγκεφάλους στην Ε&Α, που αναπτύσσει τα νέα προϊόντα και που καινοτομεί τις νέες τεχνικές, για να ικανοποιήσουμε τη ζήτηση της αγοράς. Όλα τα προϊόντα από τις εγκαταστάσεις μας είναι τα φρούτα του τμήματος Ε&Α μας, που φθάνει στο τμήμα Ε&Α, που φθάνει στα προηγμένα πρότυπα της εγχώριας αγοράς, πολλές από την οποία φθάνουν στο διεθνές πρότυπο.

Η επιχείρησή μας προσπαθεί να διατηρήσει και να βελτιώσει κάθε φάση επιχείρησής μας και να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών μας. Όλα τα προϊόντα επί του τόπου μας είναι διαθέσιμα για να σταλούν – αυτός σημαίνει ότι τα έχουμε στο απόθεμα και μπορούμε να τα στείλουμε σε σας μέσα σε 48 ώρες μετά από την εκκαθάριση πληρωμής.

Με την πλούσια σε απευθείας σύνδεση-πώληση εμπειρίας προσφέρουμε την υψηλότερη εγγύηση παράδοσης. Θα σιγουρευτείτε ότι η ικανοποίηση πελατών και η διαβεβαίωση είναι αριθμός προτεραιότητας ένας. Οι εκπτώσεις είναι διαθέσιμες για τους δεύτερος-χρονικούς πελάτες μας. Μπορείτε να βασιστείτε στην αξιοπιστία μας. Έχουμε μια αξιοπρόσεκτη υπηρεσία και οι ανάγκες όλου του πελάτη μας ικανοποιούν. Εάν να έχοντας οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορείτε πάντα να έρθετε σε επαφή με με με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή το τηλέφωνο και θα βρούμε μια λύση σε οποιαδήποτε δυσκολία που θα σας ταιριάξει.

 

Υψηλός - ποιότητα, καλύτερη τιμή, πρώτης τάξεως υπηρεσία, υψηλό επιτυχές ποσοστό παράδοσης, έχουμε το απόθεμα, έτσι μπορούμε παράδοση γρήγορα στην ίδια την ημέρα όταν προσεγγίζεται η πληρωμή.

 

Ευπρόσδεκτοι νέοι και παλαιοί πελάτες από όλες τις κοινωνικές τάξεις για να μας έρθει σε επαφή με για τις μελλοντικές επιχειρησιακές σχέσεις και την αμοιβαία επιτυχία επίτευξης!

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Giant Steroid Pharma Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Eric

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)